Øvet agilitytræning d. 13/2-08

Vi var til konkurrence i Ribe i sidste weekend og springbanen var ret udfordrende, derfor skal en af modulerne omhandle 2 sekvenser fra den bane.
 
13.02.08
Hvid bane
I Vejle lejren havde vi delte meninger om det kunne betale sig at lave et et forkryds mellem spring 2 og 3 også løbe serpentiner mellem tunnel og springene, det var den ene mulighed. Den anden mulighed var at løbe en serpentiner mellem slalom og springene, og så et bagkryds på spring 4 også selv gå imellem spring 3 og 4 for at vise hunden ind til tunnelen.

Min teori er at "klister" hundene kan have fordele af forkrydset mellem spring 2 og spring 3, mens de mere selvstændige hunde ville få en for stor bue ved spring 2 med et forkryds, så stopuret skal frem i aften igen og vi får at se.

Sort bane.
Kan vi bedst spærre for tunnelen med et forkryds og et bagkryds eller kan vi lokke hunden rundt med et post turn før slalom.

Der er ingen korrekt løsning på nogle af disse baner, det vil være individuelt, det er bare vigtigt at I ved hvad der er lettest for jer og jeres hund.

13.02.08Bane2
Vi skal så småt til at træne fuld omkring vending væk fra hundeførene. Målet er at hundeføreren kan stå hvor der står (HF) og sende sin hund ind tunnelen, så hundeføreren kan når op mellem tunnelen og springet mens hunden er i tunnelen. Beløn efter tunnelen og begynd med at være nærmere hunden når den skal i tunnelen.

13.02.08Bane1
Når vi nu har tunnelen under balancen, så er det altid sjov at se om vi efter at have vænnet hunden til at løbe i tunnelen kan få den på balancen. Se om det er nemmest at skubbe eller trække for at komme på balancen. Obs I skal kunne løbe i en lige linje når i har fået hunden på balancen, ikke noget med et pludselig retningsskift når i skal forbi tunnelen.

13.02.08Bane3
Samme ide. Hundeføreren skal ikke med rundt om tunnel, men skal blive på indersiden af tunnelen. Start med at arbejd tæt på hunden, og gå så længere og længere væk.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s