Øvet træning d. 20/2

Ja, da vi jo har en konkurrence der skal afholdes i weekend, så må jeg hellere få træningen til onsdag på plads nu.
 
Vi skal arbejde videre med omkring vendingen væk fra hundeføreren og så skal vi have hunden til at arbejde væk fra hundeføreren.
 
20.02.08Omkring1 
Dette er en bane fra sidste uge vi ikke nåede.  HF = hundeføreren og den stiplede linje er der hvor hundeføreren skal løbe. Til at starte med beløn efter spring 2.
 
 20.02.08Omkring2
På denne bane skal hunden vende 180 grader rundt væk fra hundeføreren efter spring 3, og hundeføreren skal derefter skynde sig rundt om de 2 spring for at få hunden over spring 5 efter den har været i tunnelen. Se den stiplede linje
 
 20.02.08Omkring3
Denne øvelse minder meget om de andre, den er dog en del sværere, da de fleste hunde har en tendens til at komme ud af posen med retning mod hundeføreren, prøv derfor at starte godt ude til venstre og så løb skrå mod posen, så hunden ser din retning inden den går ind i posen.
 
 
20.02.08Afstandsbane1 
Den øverste stiplede linje er der hvor hundeføreren må gå op til, ideelt så skal hundeføreren holde sig bag den nederste linje. Banen løbes til begge sider. Hvis I har problemer med at hunden vender om inde i tunnelen så beløn et par gange efter tunnelen.
 
 20.02.08Afstandsbane2
Løb banen til begge sider.
 
 20.02.08Afstandsbane3
Nu er hunden vant til at de skal hjem efter tunnel, så mens hunden er inden i tunnel løber I lidt ned mod spring 1 for så at løbe op mod hunden når den kommer ud af tunnelen. Se stiplede linje, prøv så om I kan holde jer bag springet. Banen løbes til begge sider.
Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s