Nyt fra Sannes Hunde Center

Ja, der har været stille på bloggen, men aktivitetsniveuaet er stadig meget højt.
 
Støv og ikke mindst hundehår vinder frem i mit "gamle" hjem. Hvor kommer det dog fra?
Mine hunde har snart glemt hvad en agilitybane skal bruges til.
 
Merete og jeg har dog næsten fået langt sidste hånd på projekt "maling af agilitybanen" Vi mangler det sidste på kontaktforhindringerne og overliggerne til springene. Jeg er kommet til at lave et lille regnestykke på vores arbejdsbyrde. Jeg har købt 28 spring = 56 spring støtter. At grunde eller at male en springstøtte tager 15 min, de skal hver grundes en gang, samt males 2 gange. Det vil sige 56 springstøtter x 45 min. Til dette lille regnestykke er tiden det tager at flytte rundt på nymalet forhindringer etc. ikke regnet med. Ja, ja ting tager tid.
 
HPIM1761
Sådans skønhed kommer ikke indefra. Han bruger ofte ansigtsmasker.
 
 
HPIM1766
Nyt ansigt i flokken. Bare rolig har ingen forventning om en agilitykarriere i fremtiden, og jeg har ham desuden kun til låns i 14 dag.
 
HPIM1771
Ja, ja jeg har i dag været linselus, men bare rolig Lone Sommer du er stadig den bedste
 
Mette GG havde sørget for at Hedensted Avis kom på besøg på Årupvej. De vil skrive en artikel om Sannes Hunde Center på onsdag. Jeg glæder mig til at se hvad der kommer ud af dette.
 
HPIM1773
Fyret her skal flyttes, også bliver rummet forhåbentligt en del af det nye teorilokale
 
HPIM1775
Dette bliver måske engang parkeringsplads.
 
Jeg har i dag været i banken og fået en udlægskredit på 1,2 million. Det er et kort varigt lån til pengene fra vores hussalg bliver frigivet og så 500.000 kr. til ombygning. Vi skrev under på en hel stak papirer og blev flere tusinde kr. fattigere. Stiftelseprovision, låne oprettelse og hvad andet en bank kan finde på at kalde det. Som om de ikke tjener nok penge på udlån. Vi skal låne 2 millioner til huset og om 30 år når lånet er afdraget har vi betalt 5,3 millioner. Hold da op det er mange penge.
 
Desuden kom Entreprenør Jan og kiggede på vores græsbaner. For at blive rigtigt godt skal det hele pløjes til efteråret, tromles og såes græs i til foråret. Det vil sige at jeg ikke har alle de baner jeg godt kunne tænke mig før sidst på sommeren 2009, deprimerende. Jeg har dog en fin græsplæne lige foran huset, den vil blive brugt til agility i starten, kunne godt ønskes lidt større, men man kan jo ikke få alt. Lydighedsbanerne vil så blive der hvor jeg planlægger parkering til udendørssæsonen. De behøves ikke at være 100 % jævnt, så vi må nøjes med dette indtil der kommer nyt græs frem.
 
Jeg har jo allerede planlagt en del kurser, og teoridage men har endeligt ikke overvejet hvorhenne teorien skulle forgå, så det kan være det havner i mit køkken, men I skal være velkommen alle sammen. Hallen skal jo laves om, og vi håber at Kommunen godkender dette og der kommer et firma med store maskiner og jævner det hele først i august, men jeg har ingen ide om hvorlænge et sådan projekt tager. Vi har endnu ikke modtaget tilbuddene fra dem der skal udføre arbejdet, så hvem ved hvad der sker. Men mon ikke vi holder indvielse på et tidspunkt.
 
Thomas og jeg gik en tur rundt (igen) på Årupvej og nød vores køb. Vi snakkede om hvad der skulle være hvor og alt det vi gerne vil have fjernet og sået. Vi regner ikke med at holde fri før i 2038 når vores huslån er afbetalt. Vi skal godt nok have gang i mange projekt. Ned med de træer, dør der, op med træer der, hegn der, ud med det etc.
 
Journalisten fra Hedensted Avisen spurgte om jeg sover godt om natten, hvis I vil vide det så er svaret "nej". Effekten af for lidt hjernekapacitet og for mange projekter.
 
Jeg har planlagt agilitydag d. 20/9-08 det bliver med individuelt agilitytræning, hundemassage, hundesvømning og træningskonkurrencer. Jeg sender det først ud på nyhedsbrevet inden jeg annoncere det på min hjemmeside, der skal jo være fordele ved at have tilmeldt sig dette.
 
Resten af ugens projekter
Planlægge Rally lydighedskursus
Finde en maler til at male vores hus.
Søge kommunen om ombygning.
Få lave reklamer til avis, bil og skilte til vejen.
Få tilbud om forsikring hjem fra forsikringsselskab.
Anmeldelse om byggearbejde til kommune.
Finde et deltidsarbejde.
Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Et svar til Nyt fra Sannes Hunde Center

 1. Berit siger:

  Pas nu godt på dig selv og dit helbred, Sanne!!
   
  Det er et spændende projekt, som du har gang i. Jeg er det ene øjeblik meget misundelig, men det næste øjeblik tænker jeg: Godt det ikke er mig!!
   
  Jeg har også besøgt mit kommende hjem idag – der er 9 dage til vi får nøglen. Vi havde også lige en håndværkerkyndig med på turen derned, men vores projekter på huset, synes vand ved siden af det, som du har gang i 🙂

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s