Aviser

Jeg blev interviewet d. 17/7 af Hedensted avis, og reporteren derfra var fyr og flamme. Jeg ville sikkert komme på forsiden af onsdagens udgave etc. Jeg måtte dog love at jeg ikke tog kontakt til andre aviser. Vi aftalte desuden at jeg ikke måtte kontakte andre avis før det var bragt i Hedensted Avis (udkommer elektronisk tirsdag) Til min store forundring så jeg så avisen på nettet. Jeg kunne ikke finde mig selv på forsiden, nå ja skidt. Da jeg havde bladret 35 sider igennem og stadig ikke havde fundet mig selv i flot smilende figur blev jeg noget skuffet. Der kan være sket så meget der kan være årsag til at jeg ikke kom i, men når jeg har lovet ikke at tage kontakt til andre aviser inden, så forventede jeg da at jeg kom i avisen.
 
Sveden barn skyr ilden, så belært af tidligere erfaring skrev jeg nu til både Vejle Amts Folkeblad og Horsens Folkeblad, og forventede ikke at få det store respons fra dem. Kl. 8.00 om morgene ringede tlf. Ikke et tidspunkt jeg er stået op på. "Det er fra Horsens Folkeblad vi vil gerne have et interview med dig kl. 10. i dag kan det lade sig gøre?" Jeg havde nær sagt "Nej ikke når du ringer til mig kl. 8.00 " (meget smil) Selvfølelig gjorde jeg ikke dette. Jeg sagde med hæs morgenstemme "Selvfølelig I skal være så hjertelige velkommen" Så kl. 10.00 måtte jeg være klar på Årupvej 65.
 
Om eftermiddagen ringede Vejle Amts Folkeblad så " Om de ikke måtte komme at lave et interview med mig kl. 10.00 i morgen" Jeg svarede straks "Jo da selvfølelig når I ringer på dette tidspunkt så skal I være velkommen" Jeg fortalte dog ærlige sjæl som jeg er at Horsens Folkeblad havde være der i dag, men de ville forsat gerne komme. Så Linselusen Sanne må afsted igen.
 
Da jeg jo ikke helt stoler på reklame værdien i det system længere, så har jeg ved Lene Sunzenauers hjælp fået lavet min avisreklame færdig. Tak for hjælpen Lene.
1_spalte_41x65
1 spaltes annonce pris ca. 520 kr.

2_spalter_86x57
2 spaltes annonce pris ca. 912 kr.

En forskel på ca. 400 kr. Nu når jeg regner med at skulle have annoncen i ca. 4 aviser, så spare jeg 1600 kr. ved at vælge den 1-spalte. Der skal dog ikke være nogen tvivl om at jeg bedst kan lide den 2-spalte, men der står jo det samme i begge annoncer og 1600 kr. er mange penge, så længe leve den 1-spaltet annonce.

Reklame, reklame jeg kan ikke få nok.

 

 

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s