Åbenrå + avisreklamer

Så er vi lige hjemved fra Åbenrå. Solen har skinnet fra en skyfri himmel med op mod 30 grades varme. Ikke just hundevejr, og ikke just Ammitzbøll vejr. Barney var tilmeldt 4 løb om dagen, men løb kun 2. Så sjovt synes han hellere ikke agility er at han har lyst til af fare rundt der 4 gange. Dipsy blev også medlt af et par gange, men det var mest fordi min hjerne kogte i solen, Dipsy kan nemlig sagtens løbe 4 løb uanset vejrlig.
 
Nå lige en kort hunderapport.
 
Barney blev nr. 1 åben agility lørdag ud af ca. 60 hunde, ja, jeg bliver nød til at prale af det, det sker ikke så tit. Banen lå i den svære ende, og det er Barney jo god til. Barney var om søndagen udlånt til Linda, og i agility åben kom de fejlfrie igennem, og blev nr. 4 ud af ca. 60 hunde. 
Dipsy hyggede sig hele weekenden, snød slalom, og lavede flere andre dumme fejl.
Spilop, min gamle pensioneret gø hund, løb 2 spring åbne klasser, sådan lige for hyggens skyld. Hund blev nr. 2 om lørdagen og nr. 2 om søndagen.
 
Pepsi blev udtaget til DM. Hun blev nr. 5 og løb et rigtig flot løb. Linda trak hende fra resten af løbene, da Pepsi har problemer med hendes tæer.
Amie blev nr. 1 i agility åben lørdag, nr. 1 i spring 3, nr. 6 i spring åben, søndag blev hun nr. 2 i agility åben, og nr. 6 i spring åben. Lene vandt bedste i 4 åbne over både lørdag og søndag. Når jeg tænker på hvordan Lene og Amie bøvlede med felterne sidste år, og nu går det som en leg.
Gambler med Anette Jensen fik deres første DM udtag i spring.
Junior rykkede op i kl. 2 i spring til deres 3 stævne super flot.
Bastian rykkede også op næsten, Yvonne "kom" til at rive sidste pind. Super flot. Tænk at en nybegynder kan tænke mere på sin hunds  velbefindende end præmier. I øjeblikket går det alt for stærk for de 2 lab. piger. og jeg synes også det er bedre at vendt med at rykke op til hundene er mere "tændte" på agility.
 
IMG_6161_resize
Her er feriebarnet.
 
IMG_6162_resize
Han ser jo ganske tilforladelig ud.
 
IMG_6167_resize
Men om aftenen kommer uhyret frem, se savle guirlanderne.
 
IMG_6158_resize
Hygge i camp Vejle
 
IMG_6163_resize
Seriøse agilityfolk drikker ikke!!!!!
 
IMG_6165_resize
Flere useriøse agilityfolk
 
IMG_6164_resize
Meget useriøst Yvonne
 
IMG_6166_resize
Ja, godt der nogle fra Vejle der tager konkurrence alvorligt. Linda drikker cola zero.
 
Tak til Helle Larsen for de fine billeder.
 
Præmier
Her er weekendenspræmier, eller rettere tyvekoster.
 
Halerne er knagerrækker fra Ikea, og jeg synes de ville passe meget fint ud i Hunde Centret, så jeg gik vildt op i halerne. Den ene hale byttede jeg med en første præmie, den anden hale stjal jeg fra Mette GG og den sidste hale fik jeg af Yvonne. Uret som Helle vandt kommer også til at hænge i Hunde Centret.
 
Ang. stævnet, så vil jeg godt nævne at alle hjælperne fik is men udøverne havde ingen mulighed for at købe nogle. Dumt Åbenrå I kunne være blevet flere tusinden kroner rigere.
 
Hunde Center opdateringer.
 
Horsens Folkeblad har trykt en artikel om Hunde Centret, artiklen var rigtig god og der var et rigtigt godt billede af hallen. Jeg har haft annoncer i Horsens Folkeblad og Vejle Amts Folkeblad, hvilket har givet god respons. På onsdag har jeg annoncer i Uge avisen Vejle, Horsens Posten og Hedensted Avis og så skulle jeg gerne have holdene fyld op.
 
Vi har købt en trailer, ja vi er jo Jyder. Så nu kan vi transporter vores agilitybane ud på farmen.
 
Merete kommer for at male det sidst i dag, og menuen står på flyttekasser resten af ugen.
 
Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s