DM og stor “Dut-dag”

Så er weekendens strabasser overstået.
 
Holdet "Dem fra Vejle a’". Omdøbt af kommentatoren Børge til dem fra Vejle å. Ikke populært. Vi vandt sørme guld om lørdagen i lille klasse. Jeg var også på holdet men deltog mest med mit muntre væsen og billige kommentar. Desuden havde jeg guldskoene på, så det var mit bidrag. Lillian løb med både Bamse og Mille, og desuden holdt Anne Mette med Tysons nerver til at løbe 2 fejlfrie gennemløb. Anne Mette svor ellers sidste år at hun aldrig ville deltage på hold igen, men heldigvis gjorde hun det alligevej. Elsebeth kunne desværre ikke deltage med Bamse pga. en fibersprængning i røven. Emma hendes datter mente det var godt for ellers havde holdet ikke vundet guld. Jeg tror jeg havde fyret hende som datter til d. 1. uden feriepenge.
 
HPIM1934
Sanne med hendes gode holdkammeraterne, som sørger for fejlfrie gennemløb. Ja, ja man behøves ikke at kunne løbe agility for at vinde holdkonkurrencen, man skal bare sørge for at vælge sine holdkammerater med omhu. Vil dog lige tilføje at jeg træner dem begge.
 
HPIM1941
Holdet "Dem fra Vejle a’"
 
Lørdag aften stod den på hygge i 2 hytter på Holbæk Camping, og humøret var i top med de 4 flasker Asti vi havde vundet. Nej, vi havde en rigtig hyggelig aften i godt selskab, og aftensmaden var gode, da den kom (1½ time efter vi havde bestilt)
 
Søndag var det så tid til individuelle konkurrencer. Jeg havde nogle gode løbe med Barney og Spilop, men ikke noget der kunne give til en placering. Barney lå som nr. 6 efter det første løb, hvilket jeg er meget stolt af selskabet taget i betragtning, men det ødelagde hundeførene selv i agilityløbet. Så Barney søger ny hundefører så han kan få en placering til DM !!!!!!!!!!!!!!!!

 
HPIM1944
Lillian viste gode takter er blev en flot nr. 2 efter Suanne med Uniqe.
 
HPIM1945
Lene Sunzenauer viste at Schappendoes også kan løbe agility. Hun blev nr. 6 i mellem.

 
Stor dut dag.
 
Tirsdag havde vi besøg af Anne-Line Petersen 
HPIM1947
Anne Line Petersen med Tyson.
 
HPIM1948
Anne Line mester en behandlingsform der hedder Bowen.Hun trykker på nogle punkter og får muskler til at arbejde. Jeg har ikke helt styr på hvordan det virker, men har nu set det virke mange gange og tror på at det er den mest skånsom og virkningsfulde behandlingsform vi kan give hundene.
 
Anne Line nåede at behandle en del hunde og en enkelt pony, så vi se om resultaterne ikke igen bliver som ønsket. Bastian min søsters hund fik ihvertefald en helt anden overlinje og et par slinger bagben.
 
 
Reklamer
Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Et svar til DM og stor “Dut-dag”

  1. Berit siger:

    Hvad er det man siger??
     Kursisterne skal gøre som træneren siger – ikke som træneren gør. Var det sådan det var til hold DM? 🙂

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s