God og velafviklet DM uden de store resultater

DM 2008
 
Jep så er det års DM afsluttet. Vi var mødt 11 udtaget stakler op for fra Vejle a’, men på trods af vores overlegenhed i deltagere antal blev det ikke til en eneste pokal. Linda konstaterede at vi drog hjem med det metal vi havde i tænderne.
 
Kevin med Laban startede ellers som sidste deltager om søndagen, men da vi 1½ bane væk kunne høre hans knæ klapre viste vi godt hvad klokken var slået. En disk desværre. Vi regner med at han bliver knap så nervøs til næste år.
 
Den bedste placering fra Vejle a’ blev Lene med Amie og Kevin md Laban som blev nr. 7
 
Vi har dog andre gode placeringer (giver dog ingen pokaler) Flest deltagere til DM 2008. Holdet med de største røve (en af dem rev endda en forhindring) Fleste disker til en klub. Jep vi kan os fra Vejle a’, og vi satser på at vende talstærke tilbage til næste år.
 
Mit eget DM
 
Dipsy. Løb fejlfrit springløb, dog lidt langsomt. Ville ikke på feltforhindringerne i 2. løb, og fik 10 fejl. Jeg vidste godt hvad klokken var slået og måtte trække hende fra løbet om søndagen. Dårlig skulder. Stakkels Dipsy
 
Spilop. Har det så godt at hun sagtens kan løb 3 løb på en weekend. Har det desuden også så godt at vi bruger meget tid på at diskutere om hun skal være stille og om at det er mig der bestemmer vejen 🙂 Hun havde et godt og morsomt DM og hyggede sig hvert sekundt. Løb nr. 1 disk da hundeføreren ikke kunne huske banen. Flovt jeg havde jo kun løbet den 2 gange før!!!!!!!!! 2. løb disk pga. tyvstart (skulle ikke have været en disk men 10 fejl, men skidt var jo disket i 1. løb) Løb nr. 3 Spilop mener at hun kender banen bedre end mig, eneste problem "dommeren holdte ikke med Spilop". Dejligt med en hund med så meget initiativ og gåpåmod, som jeg jo pensioneret sidste år pga. skader.
 
Barney. Havde en kanon DM, synd han ikke havde taget en anden hundefører med. Løb nr. 1 super løb med meget små buer indtil jeg gik for hurtigt på spring 17. Barney gik imellem, fik en væring som jeg rettede, men da jeg kom bagud på resten endte det med en disk. Løb nr. 2 super 3. bedste tid. Løb nr. 3 får feltfejl og bliver efterfølgende disket pga. misforståelse mellem Kurt og jeg, eller Kurt og Kurt.
 
HPIM1959
Flere tunnel muligheder
 
Baner var teknisk meget svære. Hvilket Barney og jeg godt kan lide. Spilop og jeg vil helst løbe de lidt nemmere. Der var godt flow i dem alle, ingen stop og masser af muligheder for at gøre forskellig ting. Begge agilitybaner var meget svære i starten og så var afslutningen nemmere. Kurt er rigtig god til at tegne udfordrende baner uden at miste flowet i dem. Jeg kunne dog godt have ønsket mig lidt strammere banetider. De fleste hurtige hunde løb 10 sek. under banetiden, det synes jeg er for meget.
 
HPIM1961
Kurt griner. 3 tunnel under balancen.
 
Årets flop er kåringen af årets klasse 3 hund. Alle "titlerne" gik til kreds 6 (Sjælland) De har meget få agilityløbere og har rig lejlighed til at erhverve sig 15 point, da man ingen gang skal være fejlfri. Men al begyndelse er svær og vi håber på et bedre udregningssystem til næste år.
 
HPIM1955
Ida og Kasper spiser morgenmad. Kasper nøjes med smøret på rundstykket.
 
HPIM1956
Resten af team Vejle. Morgenmad søndag.
 
HPIM1958
Sjællander ved "Dem fra Vejle a’"
 
HPIM1964
Præmieroverrækkelse
 
HPIM1965
Alle de præmier vi ikke skal have
 
HPIM1968
Bare rolig Lillian. Timon fik lov til at sidde på arm.
 
HPIM1972
Hele team Vejle i limefarvet t-shirt i 10 graders varme. Koldt. For 2 år siden købt vi sweeartshirt og var ved at smelte væk. Zoe pudlen mente også hun var beretiget til at være med.
Reklamer
Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s