Fra skidt til værre

I onsdags blev Thomas mor Lotte indlagt. Der var en udposning på en blodåre i hjernen der var sprungte og derved forårsaget en hjerneblødning. Hun blev overflyttet til Odense Sygehus, lægerne forsøgte mange ting, men efter 1½ dag konstaterede de Lotte hjernedød. Efter hendes ønske blev hendes organer doneret væk.
 
Lotte var en aktiv dame til det sidste, udposningen sprang tirsdag da hun var i kondicentret, så hendes død er noget af en overraskelse. Så sent som i fredag ringede hun og spurgte om vi ikke snart skulle have tapeseret i hallen og malet.
 
Lotte havde viet sit liv til at hjælpe andre mennesker. Lotte var formand for Hivo (Handicappedes Idrætsforening for Vejle og Omegn og har lige i sommers været medarrangør af Special Olympics Festival http://www.dhif.dk/news/default.asp?action=showarticle&articleID=1843&id=&menuID=5 Lotte var den bedste handywoman jeg kender, hun kunne alt fra at lægge gulvklinker til at ordne gardinerne.
 
Lotte var et menneske som altid tænkte på sig selv til sidst og andre først, og jeg tror ikke der gik en dag uden Lotte havde gang i at hjælpe en handicappet, en søn, en nabo eller mange andre, hvor er det uretfærdigt når sådan et menneske kun bliver 63 år.
 
Lotte Ammitzbøll du vil blive husket af mange og ikke mindst af Thomas og jeg som reneste, sødeste og hjælpesomst menneske der har været i vores liv.
 
 
Reklamer
Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Et svar til Fra skidt til værre

  1. Ingela siger:

     
     
    Ville bara säga att vi tänker på er. Massor av Kramar från Ingela och Johan

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s