Tømmermænd og tur til Tarm

DcH Vejle holdte klubmesterskab i går og klubfest. Jeg havde i et øjebliks galskab tilmeldt Thomas/Pjalte og mig/Spilop i B-klassen. For en mdr. siden kunne Pjalte ikke gå spor, men i går fik han 5,5. Ialt fik Pjalte 115 point og Spilop 145, præstationen kunne sagtens havde være bedre, men set i forhold til træningsindsatsen skal vi ikke være utilfredse. Spilop mistede fremadsendelsen, da der kom en fremmed hund ville hun ikke lægge sig ned (forståelig synes jeg), men vi havde en god dag trods resultatet.
 
Om aftenen var der klubfest med 47 deltagere. Vi havde en mægtig sjov aften og kom hjem i morges kl. 4.30, jeg kan ikke afsløre detaljer da jeg har afgivet et løfte om tavshed. Mægtig morsomt.
 
Dagen i dag er så gået med at forsøge på at blive nogenlunde ædru igen. 2 gange burgermad og en middagslur i fifaen. Dagen højdepunkt var da vi kørte en tur til Tarm og hentede vores "låne" hund. Lille Dot-Com, en golden retriever fra http://www.charmaines.dk/. Vi har ham til låns, socialisering og træning i forløbig 4 uger. Han har haft brækket benet, fået gipsen af for 4 uger siden og benet skal nu genoptrænes hvorefter vi kan se om benet bliver så godt som nyt igen. Hvis det går i orden beholder vi ham sikkert.
 

Hpim2001

Lille Dot-Com. I kan se mange bedre billeder af ham på Germaines hjemmeside.
 
Han har været her i knap en time. Han har allerede skid på gulvet, stjålet papir i skraldespanden, bidt i kameraet og alt det andet en hvalp nu skal.
Han respektere fint de andre hunde, synes Dipsy er mægtig sød og "Sådan lege onkel" er lidt for meget. Spilop og Pjalte gider ikke hvalpe og det har han accepteret i hvertefalde endnu.
 
Nu er der nok en del der river sig i håret og tænker hvad skal den skøre kule med en "gylden ratriver" Ja jeg regnede da såment med at den skulle løbe agility. Jamen vil I nok sige med et brækket ben, ja, ja ikke optimalt, men Dot-Coms bror træner her ude, og jeg synes han er helt fantastisk, da Germaine så tilbød mig at jeg måtte låne ham, så kunne jeg da ikke afslå dette. Så jeg regner med at han skal starte med at lave balance træning på bold og vippebræt, gå kavaletti og svømme i svømmehalen, derudover skal han lave det alle hundhvalpe skal, sove, spise, tisse, skide, have mange forskellig oplevelser og trænes i almen lydighed.
Desuden skal han hvis jeg beholder ham trænes til markprøver, jeg er blevet lidt bid af jagttræning og med en "gylden ratriver" kan jeg fortsætte med det.
 
Til jer der skulle være i tvivl, så vil jeg påpeget at jeg sagtens kan aflevere ham tilbage hvis benet ikke går i orden, jeg har nok ½ arbejdshunde i huset og mangler ikke nogle.
Reklamer
Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Et svar til Tømmermænd og tur til Tarm

  1. Berit siger:

    Tillykke med din nye hund 🙂 Vedrørende din sidste sætning i indlægget. Tror du selv på den??? Den hund forlader sgu da aldrig din matrikel igen. Sanne, altså….. 
    Men når det så er sagt, så vil jeg sige, at jeg også godt kan lide goldens, for jeg er vokset op sammen med en og Germaines andre goldens er da heller ikke tosset bygget til ag, så det kunne da være meget værre.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s