Dot-Com første dag på bondegården

Jep, første dag på farmen. Ja herude står de ikke tidligt op, kl. 8.00 skal jeg lufte 5 4-benet, nogle af dem søde og rare andre mugne og vrisne, men hende der Sanne siger eller man godt kan se jeg har gået sammen med mange hunde før, og jeg har endnu tilgode at få en over næsen af Spilop.
 
Dot4
Blondie i midten
 
Dot5
Hyrde-klar hvor er det sorte får.
 
Efter en gå tur så er det tid til noget der kaldes hundetræning. Pjat det er mennesketræning. Jeg har trænet fjolset til at hvergang jeg kigger på hende så "klikker" hun og jeg får en godbid. Desuden så giver hun godbidder hvergang jeg viser tænder. Jeg mødte også et stort farligt dyr, Sagosten Kaj. Ham var jeg ikke helt tryk ved, men til sidst kom jeg op at ligge på ham. De siger at når jeg bliver dygtigere så skal jeg stå og balancer på uhyret, ja det er vi heldigvis 2 om at bestemme.
 
Dot6Dot1Dot2
Se jeg har helt styr på den sagosten.
 
Når man så har været til mennesketræning, så er det tid til middagslur i et bur. Ja hvad mener I, jeg forsøgt om jeg ikke kunne lokke buret til at gå op med høje skrig i 2 min. så opgav jeg og sov dejligt mens de andre hunde blev trænet og 4 andre hunde udefra. Jeg var ude at hilse på holdet, men der var en hvid pudel og sådan en bryder jeg mig ikke om. Der var tilgengæld en rød sheltie, den mindede lidt om mig i farven, så den var da meget sød. 
 
Så gik tiden med at kigge på menneskerne i køkkenet og så troede de at de skulle have en middagslur, men efter som de ikke sov i bur, så bed jeg og hoppede rundt over på dem, så kan de lære det.
 
Kl. 14.00 skulle jeg til dyrdoktor Petersen og have et prik i nakken, det gjorde ikke spor ondt selv om det var en stor sprøjte.
 
Så flytte hende der damen rundt på en masser træ forhindringer, ja det tog faktisk over en time, så løb jeg rundt og lege med de andre i mens. Når det er vådt ude og man løber rundt inde i en hal bagefter så bliver man flot.
 
 
Dot
Krigsmaling.
 
Efter dette var det tid til middagslur igen, ja hvad mener I det var ingengang middag længere. Så kom Helle og hentede mig, så sad jeg en time og så på mærkelige mennesker fare rundt med deres hunde. Jeg var sammen med min bror Dumle og vi hyggede os, jeg er bare den mindste og rødeste. Bagefter blev jeg beundret af alle menneskene, de klappende mig og gav masser af godbidder.
 
Nu er jeg blevet træt og gider ingen gang rejse mig når hende der mennesket flytter sig. Så godnat fra mig Dot-Com
 
Dot3
Baskerville hunden.
Reklamer
Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s