Aktivitet på farmen

Først en lille Dot-Com update.
 
DOT10
Stang-tænder leg med Sådan, en rigtig god leg
 
DOT11
Se jeg har styr på monster cockeren
 
DOT12
Dot-Com står på Sago-stenen Kaj. Det gør han for at lære at bruge begge bagben lige meget. Når han er blevet rigtig god til dette så skal han på gymnastik bold. Jeg har nemlig et træningsprogram til hvalpe men balanceøvelser på bold, som han vil have rigtigt godt af at lære.
 
DOT13
Cavalettis. Godt for kordination af alle fire ben
 
DOT14
Her kan man tydeligt se at det íkke er så let.
 
DOT15
Endnu et tænke billede.
 
Cavalettis skal udføres i gang, stigen må ikke være højere en haserne på hunde, Jeg har ikke sat højde på endnu til Dot-Com, da han er ung og stadig er ved at lære dette. Cavalettis udføres for at koordinere bevægelser, rette opmærksomhed med jorden og for at lære hunden at løfte benen. Dot-Com laver det for koordination og for at lære at bruge begge ben ens, han kompencere nemlig lidt på det "brækkede" ben og når jeg få lidt højde på så tvinger jeg ham til at bruge begge ben ens.
 
DOT16
Billede af Dot-Com, Destiny og Dumle.
 
Billedet er fra i tirsdag. Helle med Dumle og Germanie med Destiny træner herude, så de kommer til at se hinanden hver tirsdag.
 
Jep sikke et hvalpehold jeg har om tirsdagen.  Germanie og Kirsten har langt flere kurser og årserfaring i hundetræning end jeg har, desuden går Helle på holdet som har trænet ved mig før og en herre med en Samojde som straks hev klikkeren frem og begynde på kontaktøvelser. Ja, det er et "tungt" hold, men jeg tror de hygger sig vældigt, og de får såment samme undervisning som alle de andre der gå herude.
 
Når men jeg er rimeligt booket op i denne uge og weekend.
 
I går var Anne-Line Petersen her og behandlede en helt masse hunde. Anne-Line er dut damen. Sikke nogle forandringer jeg så på nogle af hundene, specielt Gittas Balou og Ritts Eddie, jeg håber at alle de andre får lige så gode resultater. Desuden så hun på Spilop som ikke er godt gående i øjeblikket og som jeg overvejer at aflive. Sidste år havde hun 9 mdr. uden agility og hun led, det byder jeg hende ikke igen, men Anne-Line synes ikke det var tid endnu, og jeg giver hende lige et par mdr. til. Pjalte har gået over været lidt halt og han var også skredet bagtil og vi håber på han er klar om 4 dage igen. Selvfølelig så hun også på Dot-Com. Da jeg fortalte hende jeg havde lånt hun blev hun helt forfærdet. " Sanne du tager da ikke en hund en med brækket ben til at løbe agility med", men da hun så ham var hun meget fortrøstningsfuld, han er stadig underudviklet i venstre bag, både pote og bagbensmuskulatur, men hun er sikker på han kommer sig, hvis vi holder lidt øje med ham.
 
Resten af weekenden.
Fredag står på planlægning af weekendkurser, og et fredagskursus i Fart og motivation 2, og selvfølelig rengøring, så jeg kan være bekendt at have gæster.
 
Lørdag. Uddannelse af trænere i kreds 4 i Vejen, lørdag eftermiddag/aften har vi tøsedag med tøj fra Trine K i Brædstrup.
 
Søndag. Rally kursus herude med Susanne P og jeg. 12 stk er tilmeldt til mad og hele molivitten og jeg mangler stadig at planlægge hvad jeg skal lave med hundene. Da jeg ikke har holdt Rally kurser før kan jeg nok ikke lire noget ud af ærmet, så jeg vil gå igang med at planlægge.
 
Travlt, travlt, men det skal man jo ikke klage over når man er selvstændig.
Reklamer
Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s