Weekend med masser af udfordringer

Fredag havde vi et godt og hyggeligt fredagskursus. Fart og motivation 2. Majbritt serverede endnu engang god mad og alle kørte mætte hjem.
 
Lørdag stod på uddannelse af trænere i kreds 4. Det var den sidste af handlingsmodullerne og indholdet serpentiner og ind i mellem. Niveuet på hundene var meget forskelligt og det var derfor svært at undervise i dette. Jeg synes dog at det er vigtigt at alle trænere får prøvet det på sig selv og egen hund, men synes det var svært med den store forskel. Jeg overvejer om det kan gøres anderledes, men har svært ved lige at finde de vise sten. Jeg har nemlig også uddannelse af trænere i kreds 3 i foråret og vil gerne have fundet en bedre løsning inden. Jeg synes trænerføl i så vid udstrækning som muligt skal have egen hund med. Dette er en god måde at honorere for frivillig indsats og desuden lære man bedst ved at prøve selv. Jeg synes dog denne gang at det gik ud over emnet der blev undervist i. Sidste kursus var forkryds og bagkryds og her gik det fint med de forskellige hunde. Jeg overvejer !!!!!
 
Søndag var store rallytræningsdag her ude. Jeg havde æren af at låne Susanne Pedersen til at hjælpe med et Rally kursus. Susanne ved meget mere om Rally end mig og det var hende der tog om reglerne og skiltene. Jeg trænede generelt lineføring,bakke etc. med de enkelt hundeførere. Største problem var at sidst på dagen var alle hundene trætte, muligvis også en enkelt fører! Så hvis vi skal holde et sådan kursus igen, så skal der indlægges flere pauser med noget teori af en eller anden slags. Jeg tror at kurset gav flere mod på at prøve kræfter med Rally og håber på at møde mange til konkurrence i Ribe d. 6. dec. hvor jeg regner med at stille op med Spilop, Barney, Pjalte og Sådan.
 
HPIM2064
Dot klare sig fortsat fint i flokken. Her bruger han Barney som hovedpude.
 
Han har dog prøvet at ryge i Spilop fælden, og blev så ræd at jeg for al fremtid tror han prøver at undgå dette. Spilop knurre en eller to gange, hvis dette ikke bliver respekteret så bider hun og gø helt vildt. Dot kom ud af fælden uden huller, men noget betyttet.
 
HPIM2065
Dot ordner avispapir til pejsen, så kan det sagtens være der.
 
Helle har lige sendt disse 2 billeder til mig.
 
IMG_1304
Bjørnebanden ser efterhånden gamle ud. Pjalte på 9 (brun cocker), Spilop (sort cocker bagerst) og Dispy (broget cocker) på 7 (8 i dec.) Barney (stor sort og tan) på 5 og lille Sådan (sort stående) på 1½ år.
 
 
IMG_1311
Gamle tøsse. Håber ikke hendes trimmer Kristina ser dette billede. Hun vil korse sig. Ja, Spilop trænger til en klipning.
Reklamer
Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s