Weekend fri ønskes

Så er endnu en aktiv weekend overstået.
 
Fredag havde jeg besøg af 4 fra Ribe. Vi trænede lidt fart og motivation og springteknik. Hyggelig aften med folk som ved hvad de vil med deres hunde, og derfor træner målbevidst.
 
Lørdag var jeg blevet indbudt til kursus i DKK Viby. Igen stod det på fart og motivation samt forkryds og bagkryds. Sikke nogle kursus deltagere, med så gode og medlevende deltagere så kan et kursus kun blive godt. Thorleif fik dog hans rygerlunger afprøvet og bare rolig de er lige så ringe som rygerlunger skal være.
 
Søndag skulle jeg være konkurrenceleder for lydigheden i Nordisk i Vandel, det vil sige jeg skulle kommandere alle hundene rundt i fri ved fod, til stå, dæk og apport. Det blæste og regnede og efter 2 timer opgav min regnjakke. Vejret taget i betragtning synes jeg det var meget godt klaret at det holdt så længe. Dommerne havde fået et telt til rådighed og de morede sig vældigt over mig i regnen. Jeg glemte kommandoer 3 gange, den ene gang var i stå, hvor jeg ikke kunne forstå at hundeføreren ikke stoppede, UPS det var jo mig der skulle stoppe hende. Anne og John havde gjort et stort stykke arbejde for at få alt til at gå op i en højere enhed og alt klappede også pånær vejret, og det er selv de ikke herrer over. Kl. 13 var vi færdige med lydigheden, så en ½ fridag blev det til i denne weekend, men da jeg ikke kunne se gulvet for bare sand så måtte vi igang med lidt rengøring, så er det da klaret for de næste 2 dage. Har fået anbefalet en robotstøvsuger og overvejer det. Skal nok have 5 for at de kan klare det.
 
Dot-com trives stadig her på farmen. Han er ikke længere så halt og lige nu er han ved at teste benet sammen med hans bror Dumle. Vi er gået i skarp apport træning, da både Dumle og Destiny (kuldsøskende) kunne hente en dummy Germaine havde med i tirsdag, men Dot valgte at gemme den inden i en tunnel. Det vil jeg ikke havde til at side på mig, jeg er dog ikke så bekymret, da jeg ikke har haft en hunde endnu jeg ikke kunne få til at apportere, og lige nu synes jeg balance og kontakt øvelser er vigtigst.
 
Helle Larsen www.hellelarsen.dk har taget smukke billeder af Dot og mine andre hunde.
 
IMG_1254
 
IMG_1264
 
IMG_1266
 
IMG_1279
 
IMG_1286
 
IMG_1292
 
IMG_1302
Reklamer
Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Et svar til Weekend fri ønskes

  1. Randi siger:

    Åha, det var et super duper kursus du holdte i Viby!!!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s