At huske de gode øjeblikke

Jep, smuk morgen i går, sådan fortsatte det desværre ikke.
 
Anne Line behandlede hunde inde i mit køkken, en af de sidste kunder havde ikke taget sine støvler af (sne og mudder), så da Anne Line var færdig satte jeg kaffe over til mine hold og gav mig til at vaske køkken, gang og badeværelses gulv.
 
Det er mit badeværelse. Jeg kommer nogle gang i hjem hvor jeg håber på der kommer en og siger jeg ikke behøves at tage mine sko af, men synes ikke mit er sådan.
 
Her er min gang. Til dagligt har jeg ansat Robo og Thomas 🙂 for at holde mine gulve fine rene, og jeg bruge faktisk en del tid på at holde mit hjem præsentabel.
 
Nå efter gulvvasken konstanterede jeg at kaffen var løbet over, og I kender det sikkert. Ned på det ny vasket gulv, køkkenbord, kaffemaskine og 2 skabe med gryder etc. Jep i gang med klud igen. Endelig fik jeg så brygget en kande kaffe i kanden, så ud for at have hold, på med støvlerne så knækkede snørebåndet. Alt dette skete indenfor 20 min. GODT SÅ. Ovre i hallen var elektrikerne ved at tilslutte noget forskelligt, de var LIGE kommet til at ødelægge vores pillefyr lidt, men regnede dog med at det var lavet igen. De kunne dog ikke selv finde ud af at tænde for det. NÅ. Thomas arbejder jo om aftenen, så måtte jeg lokke ham til at køre hjem fra arbejde for at starte fyret (joh, jeg skal have lært det) En halv time efter han var kørt var det galt igen. Ringe til Thomas igen. Han tog hjem fra arbejde kl. 21.00 og sloges med pillefyr indtil midnat. Så var han oppe 3 gange i løbet af natten, da det blev ved med at gå ud, så sammenlagt blev det til 4 timers søvn.
 
Da jeg kom ind efter 4 kolde timer med hold undervisning så min seng således ud.
 
Det skal lige sige jeg skiftet sengetøj i går, da Dot jo havde været så høflig at besørge i vores seng dagen før. Tak til Spilop, Dipsy og Sådan for denne naturlige bodypilling
 
Indendørs var der ca. 14 grader, vores brændeovn kørte for fylde drøn, det lugtede faktisk mest af alt som om den var ved at smelte, så varm var den, men den lille brændeovn kan desværre ikke varme 140 kvm op.
 
Morgenen i dag startede lige så godt. Kaffe over alt og pillefyret køre forsat ikke som det skal, MOMS far ringede og ville gerne besøge mig da han synes der var et par ting i mit momsregnskab han gerne vill snakke om og efter 4 timers søvn så er humøret rigtigt godt. Så jeg har valgt ikke at træne mine egne hunde i dag, det kommer der vist ikke noget konstruktivt ud af og har nydt en time på sofaen.
 
Men jeg husker i går morges da alt var hvid og rosenrød med sne over alt, og glæder mig meget til jeg skal til træning med Sådan i Sverige på søndag. Tænk positivt hr, og fru. Ammitzbøll
 
Jeg har spekuleret på hvad Dot mon ønsker sig i julegave.
 
Uha hvad kan det mon være han skal have.
Reklamer
Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s