Farvel og på gensyn

Jep, den sidste uge har været "plaget" af farveller, men heldigvis flest på gensyn. Desværre vælger alle ikke at forsætte, og jeg har måtte sige farvel til en del hunde og hundefører, og hver gang der bliver sagt farvel vender tankerne tilbage til hvad jeg har oplevet med denne person og deres hund, og jeg har haft mange gode oplevelser med dem alle, og så er det altid trist at se dem forsvinde. Jeg håber dog at alle fik hvad de kom på Hunde Centret efter og de får mange gode oplevelser med deres hund fremover.
 
På gensyn har der heldigvis også være rigtig mange af, og heldigvis så mange at jeg kun opstarter 2 nye hold efter juleferien, så der er rigtig mange jeg får lov til at plage 10 uger endnu.
 
Et andet og meget mere trist farvel har jeg sagt som træner i DcH Vejle, hvor jeg har været medlem siden 98 og træner siden 2000 tror jeg nok. Jeg har siddet i bestyrelsen, træningsudvalget og har trænet både hvalpe/unghunde hold og agilityhold. I DcH Vejle hersker en rigtig god klubånd og alle hjælper hinanden. De fleste af mine venner stammer derfra og jeg har gennem årene lært meget i DcH Vejle. Jeg vil forsat være medlem der, og med alle de jern jeg har i ilden i øjeblikket bliver det desværre nok begrænset hvor meget tid jeg får til at komme derude, men Vejle vil altid være min klub. Da det nu var sidste gang jeg var træner i onsdags, så fik jeg et kort fra mit hold og en juledekoration. I kortet står der "Tak for dit altid gode humør og din uendelige tålmodighed" Så meget ironi i et farvelkort, I skulle skamme jer, skulle I:-) Bare rolig, jeg skal nok blive ved med at råbe af jer til konkurrencer fremover, I slipper ikke af med mig.
 


Sådans mor Tilde, klar til at arbejde.

I søndags var Sådan i Sverige for at træne. Det var meningen at der skulle skydes vildt hvis der var en god situation for hunden, men vi mødte desværre intet vildt, men hundene fik meget træning og vi fik store mængder frisk luft og lejlighed til en lang tur i den Svenske natur. Sådan løb nok 20-30 km og med lugtene af vildt i næsen kunne han nok havde taget 20 – 30 km til
 
Dipsy i sneen. Taget af Helle Larsen
 
Endnu et.
 
Nu har jeg officiel juleferie. Første dag er Dipsys dag. Dipsy er nemlig blevet steriliseret i dag, hun fik desværre livmoderbetændelse i efteråeret, så der var ikke så mange valgder. Operationen gik godt, hun er lidt pjevset og træt, men som sædvanligt sej. Jeg har måtte sy "tungen væk" trøje til hende. Rigtig smart er den. Dipsy slikker nok ikke i det selv, men hun bor sammen med Tungen a.k.a. Barney. Barney er den største smittespreder her i huset, og anser det som sin pligt at vaske alle tissemænd her i huset (tror dog han undgår Thomass) og alle øjnene, og desværre i vilkårlig rækkefølge. Så alle her i huset har forhudsbetændelse og øjnbetændelse på engang. Så jeg vil prøve at undgå at der gå betændelse i Dipsys sår, så hun har fået denne flotte juledragt.
 
Er det ikke ynkeligt
 
Se hvad der hentet Dipsy da vi skulle til Sverige. Lige hjemmekommet fra julefrokost.
 
 
Reklamer
Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s