2 herlige træningsdage og nytår

D. 29/12 holdtræning og d. 30/12 individueltræning.

2 herlige dage med mange træningshungrende mennesker. Nogle havde ikke løbet agility i 4 uger. Forfærdeligt.

D. 29. stod på holdtræning på 2 niveuer. Der blev på begynderholdet vist flotte fremadsendelser og øvet slalom. På det øvet hold prøvede vi kræfter med Kurt DM springbane og hvilken en herlig bane. Alle kæmpede bravt og der var mange trætte hunde inden kl. blev 16. Dejlig dag med hunde og hundefører der meget gerne ville ud at træne. Jeg skulle selvfølelig lige have Barney ud da alle var kørt, men jeg var simpelthen for træt til at gennemføre banen, eller for dårlig til at løbe agility.

D. 30. stod på individueltræning. 9 deltagere med forskellige ønsker til træningen. Alle trænede 2 x ½ time og jeg håber alle fik noget med hjem de kan træne videre med. Gitte Poulsen med Quisa havde taget kameraet med og tog herlige billeder under dårlige omstændigheder. Der er ikke lys nok i hallen til at tage gode billeder, men jeg synes billederne af min søsters schappendoes blev specielt gode. Tak til Gitte for billeder. Se mere om hvad hun ellers tager billeder af på http://www.schnauzerpower.dk/


Bastian i fuld hårtot


Bastian før poterne blev smurt ind i hal skidt


Søster Pernille og Bastian


Merete og Casey trænede fart ned til felt. Et problem mange agilityhunde har, de søger ikke selv ned hvis hundeførene ikke er med.


Michael med Zico trænede på Michaels koncentrationsevne.


Mikaeru træner springteknik.


Zico er klar


Bibsen og Pjevsen træner vippen. Pjevsen er ikke så glad for vippen


Vippen i halvhøjde opsat af et spring, så der ikke er så langt ned.


Bibsen og Pjevsen trænede desuden for og bagkryds.

Nytårsaften.

Med den mængde af hunde vi har er nytåret altid et fredeligt begivenhed. I år var vi 5 2-benet og 10 4-benet. Vi havde 2 herreløse hunde, som ikke kunne holde nytår derhjemme pga. for meget larm og deres ejere kunne ikke undvære larmen, så havnede de ved os. Da Sådan har haft en del problemer med lyder af en jagtbøsse har vi i 2008 trænet intensivt med hundeproppistolen og det har givet pote. For 3 mdr. siden nægtede Sådan at spise ved den mindste uro, nu rendte han rundt ude i haven kl. 2 og hyggede sig gevaldigt. Så jeg havde 6 hunde totalt upåvirket af nytår, dejligt.

Thomas og jeg havde i bagjulegave købt en Nintendo Wii, så vi var godt beskæftiget nytåraften ( og dagen efter), jeg har så meget syre i benene som hvis jeg havde løbet en maraton, men det har jeg sikkert også. Med alt det gode mad Majbrit serverede for os var det også nødvendigt med noget motion. Vi spiste først vores natmad til middag dagen efter.

Her fra Sannes Hunde Center godt nytår og personligt håber jeg på lidt mere held i 2009 og håber på at I alle får et godt år.

 

 

Reklamer
Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Et svar til 2 herlige træningsdage og nytår

  1. Berit siger:

    Ja tak for sidst. Jeg har lige lagt en video fra træningen d. 30. op på min blog. Pas nu på med den der Wii – det er vanedannende

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s