De første dage i det nye år

Lørdag havde vi træningskonkurrence herude på landet. Der var omkring 20 deltagere og jeg synes vi havde en vældig hyggelig og kold dag. Alle fik trænet en masse under konkurrence lignede forhold og jeg så en del hunde som var ganske overbevist om at det var en rigtig konkurrence.
 
Søndag stod på introduktion til hvalpeagility, og sikke en flok spørgelystende og engagerede hundeejere. Jeg håber de har trænings-ideer nok til disse kolde vinteraftner. Desværre kan hvalpe ikke træne så længe, så alle hundene kørte trætte hjem.
 
Her er lidt billeder fra dagen taget af Helle Larsen www.hellelarsen.dk Lyset er ikke for godt i hallen til at tage billeder, men alle på nær fotonørderne opdager det ikke alligevel.
 
Lille Jari træner balance på sagostenen Kaj
 
Godt jeg ikke er hund med den instruktør, begge fødder hver sin vej, skulderne og hovedet den anden. Er der noget at sige til forvirringen er total
 
 
Laura gynger på nedlagt balance. Hun var meget betænkelig ved lyden, så Helle må hjem og træne "vippe" lyde
 
Så flot man bliver at træning i hal
 
Felttræning til Laura
 
Dagens foto. Hvad er det dog jeg gør ved Dumle
 
Jacob træner "gør hjernen svimmel" øvelser. Andre kalder det cirkelarbejde
 
Jarco træner felt. Se hvor fint han står
 
Tøffe-far havde forslået Thomas at putte plastik i bunden af hallen til træningskonkurrence. Vi har længe spekuleret på hvordan vi fik lukket bunden af hallen af. Elsebeth medbragte Ole helt fra Brande og Thomas og ham satte plastik og gravede det ned hele vejen rundt. Nem og praktisk løsning.
 
Ole og Thomas var også de eneste 2 der mente at der var varmt nok i hallen. Jeg tror jeg skal have fundet min flotte termodragt frem til i morgen.
 
Se hvor de kan de 2 herre.
 
Træningsplan for 2 agiityhold i morgen.
 
Jeg har et fart og motivationshold om mandagen, de træner forholdsvis nemme baner med mange tunnel og enkle handlingsting. De er ved at være så gode at vi skal have sat lidt flere forhindringer på. Her er deres plan for i morgen. De skal starte med de 4 sidste forhindring, derefter 5 etc. Backchain hele banen igennem, så hunden genkender den sidste del hele tid. Desuden står den på lidt springteknik og fart i slalom.
 
 
Øvet træning.
 
De næste 10 gange for det øvethold kommer til at veksle mellem fart og motivation samt slalom og hveranden uge distancetræning og felter. I denne uge har jeg beslutte at det er fart og motivation samt slalom.
 
 
Banen skal deles om ved nr. 12 til at starte med, og for dem med god kondi er der mulighed for at sætte det hele sammen til sidst.
Reklamer
Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s