Seneste nyt, altså ca. 14 dage bagud

Parkeringspladsen blev for 14 dage siden kørt op. Om jeg forstår køreevnerne ved hundefolk. "Lad os køre 20 meter ud på en våd græsplæne og se om vi kan komme op igen" Ja se selv.
 
Jep, flot græsplæne. Godt vi ikke skal løbe agility på den til næste år.
 
Nu foregår alt parkering bag hallen, når alle engang har lært det.
 
Præsentation af de dyreste hundekurve nogensinde set.
HTHs det bedste. Da vi flyttede ind købt vi 3 højskabe til gange, der er ingen låger i den nederste del og så har vi puttet havehynder i dem. Alle 6 hunde kan ligge i "kasserne" på en gang. Jeg har fået ideen af Kirsten hundemassør, hun har noget ligende i hendes gang. Vores hunde bruger dem rigtig meget, og vi bruger den øverste del til vores jakker.
 
Til dem der tror Dot er forsvundet så kan I godt tro om igen, han er bare viklet ind i en FT Spaniel. Han lever i bedste velgående, bøvler lidt med benet ind imellem, men jeg regner med han bliver helt i orden igen og snart giver Border C baghjul.
 
Gallamiddag ved min mor bliver jeg sikker også nød til at nævne. Alle på facebook er informeret, men her kommer lige en update til jer der ikke er derinde. Min mor Grethe holdte gallamiddag i lørdag. Jeg havde lejet en lyserød gallakjole til lejligheden. Ja, ja jeg fortrækker jagtgrønne bukser, men skal der være fest…..
 
Søster Pernille og jeg i "hverdag" tøjet
 
Den pinke sag kostede 750 kr at leje, men det var hver en krone værd. Min mor var lige ved at spise en pindemad da jeg kom anstigede i skrudet, det tog min mor 10 min. at genvinde fatningen, og der havde hun stadigvæk pindemad i hele hovedet, så det var dagens morskab. At jeg resten af aften drømte om det behagelige jagttøj behøves jeg vist ikke fortælle nogen.
 
Impulskontrolkurset i aften
 
Kurset der tog en helt forkert drejning. Hundene skulle lære at sitte og bliver (ved start og på felter), men de lærte at slippe deres legetøj i stedet. Noget gik galt, jeg tror jeg laver kursusbeskrivelsen om til næste gang. Det er til dags dato det tungeste kursus jeg har afhold, at bruge 4 timer på at bliver. Hundene fik alle en ide om konceptet, men der er lidt vej endnu, men jeg er sikker på at de alle bliver gode til det hvis deres hundeførere er konsekvente og vedholdende. 2 af deltagerne stille op i Ribe i næste weekend, og jeg har fortalt, jeg har store forventninger til dem. Jeg skal ihvertefalde nok krydse finger for dem.
 
Planlægning af nye kurser.
 
Jeg er ved at planlægge nye kurser til marts og april, så hvis I har nogle ønsker til nye eller gamle emne så er det nu I skal åbne munden.
Reklamer
Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

2 svar til Seneste nyt, altså ca. 14 dage bagud

  1. Unknown siger:

    Hej Sanne.Det var et kanon kursus, og ja vi har fået noget med hjem, nemlig at slippe legetøj he he he, nej jeg tror og ved at, jeg vil træne videre på det. Det gav ihvertfald skubbet i den rigtige retning. Glæder mig til det bliver lyst…. Endnu engang tusinde tak for et inspirerende kursus. Pia og Aya

  2. Lone siger:

    Hvor er du bare flot i pink.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s