Blondine træning

I dag havde vi fint besøg her ude på landet. Dot og 3 af hans kuldsøskende, en hel bror og deres mor.
 
Diesel, hængehovedet Dot, Dumle og Destiny.
 
Vi startede ud med lidt hvalpe agility, vi trænede hjemkald med fremadsendelse og post turns, forkryds og bagkryds, cirkel arbejde, vippen, felter og sit/bliv. Desværre var Dot blevet nedløbet af fremmed blondine, da vi forsøgte at tage billeder er de urolige poder, så han var blevet halt på det en bagben så han deltog ikke, men Dumle, Destiny og Diesel viste gode takter.
 
Destiny på vippe med dåsemad.
 
Stille og rolig hele vejen ned. Jeg hjælper altid vippen ned til hvalpeagility og vi træner den ikke særlig tit, nogle hunde bliver bange for vippen og derfor intruducere jeg den så tidligt som muligt under kontrolerede forhold.
 
Diesel godt på vej
 
Thomas havde lavet mad til os og herefter blev han udnævnt til babysitter for Germaines de 2 små. Han mente dog at den mindste Mikala havde rigeligt med strøm på Duracel batterierne. Hårdt arbejde for en mand der ikke er vant til børn. Jeg tror dog de alle 3 overlevede, om end de 2 led lettere af sukkerchok.
 
Så gik vi ud for at træne de gamle, jeg havde taget Barney med, så igen havde jeg familiens sorte får med, og han opførte sig lige sådan, kunne ikke finde ud af slalomindgang, kom ikke når jeg kaldte etc.. Håber ikke det er de takter han viser i Ribe i næste weekend. Aika og Nookie klarede det en del bedre, tage i betragtning af at deres hundeførere ikke er vant til at blive kommanderet rundt på små baner med forkryds og bagkryds og ikke mindst serpentiner, som vi fik en del tid til at gå med. For mig var det supert at se hvor godt de små gyldenlyn kan arbejde, sikke en fart de havde på begge 2.
 
Herefter var det pip tid. Så skulle der hentes og bringes. Jeg opgav ret hurtigt med Dot da han lige er inde i en periode hvor han tygger meget på pipperne, derfor vil jeg hellere træne med frossent vildt i en periode så han ikke for succes med det tyggeri. Dumle og Diesel hentet det hele, selv kaninen, men det med at bringe det tilbage gav lidt problemer. Dumle havde på et tidspunkt så godt ved en and at vi måtte tvinge den ud af hans mund, han havde ved, lige før vi troede at han var blevet en kamphund med låste kæber og det hele. Destiny hentede alle fuglene uden at tygge, og kom glad hen til mor med det hele, hun er lidt mere forsigtig en drengene, og rigtigt sød til at aflevere.
 
Dot og Dumle.
 
Drengene Diesel bider Dumme og Dot ligger ned.
Reklamer
Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s