Hjælp jeg skal løbe med hovedløse høns i weekenden

Jep, så er det tid til årets første konkurrence. Her I vinter har vi koncenterede os om det basale, såsom fremadsendelser, glæde og fart. I lørdags konstaterede jeg så at Barney løb som en hovedløs høne, men stærkt går det. Ja, ja for lidt og for meget ……! Så siden i lørdag har jeg uden held prøvet at finde rattet på ham, er endnu ikke dukket op. Jeg har sidste forsøg i dag.
 
 
Spilop med det "skadet" bagben tror hun er 2½ år gammel igen, løber for fuld musik (gøen) stormer rundt og morer sig, men jeg tilgiver hende, hun er blevet en ældre dame på 8 år som anser hendes agility som fis og ballade. Hvad Spilop ser på en agilitybane tager hun, så må jeg håbe at hun ikke får øje på noget hun ikke skal have.
 
 
Banen vi skal løbe på er 16 x 30 meter, hvilket er forholdsvist småt (ikke for Kurt Jensen som sikker kun skal bruge det ½ pladsSmil) så jeg tror personligt at det ville være klogt at løbe med hunde der kan styres og høre efter. Så hvis det går helt galt låner jeg en af Thomas hunde, så jeg kan have lidt ære i behold.
 
Vi ses i weekenden til agility for hovedløse høns.
Reklamer
Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s