Undskyldninger er der mange af !!

Jep, godt jeg i sidste uge skrev et indlæg om langsigtede mål, for det var da ikke fordi jeg opnåede noget som helst her i weekend. Ikke for at prale, så løb jeg 10 løb hvoraf et var fejlfrit og laaaaaangsomt. Ja, ja men som undskyldning vil jeg sige at jeg jo træner på de langsigtede mål, men hvis jeg skal være helt ærgelig er det bare fordi mine hunde og jeg løb dårlig agility i weekenden. Godt vi har mange weekender endnu at øve os i.
 
DcH Vejles nye dresscode.
 
Lørdag morgen temperaturen målt til minus 14,5 grad inde i ridehuset.
 
Jep hvem skal vi kåre til miss Harboøhabit. Stem endelig !!!!
 
Udover det var temmeligt koldt syntes jeg vi holdte et rigtigt godt stævne, der var ikke så mange hunde, så vi var tidligt færdig begge dag, men pga. kuldegraderne kaldte sofaen som hvis vi havde været igang til kl. 21
 
I modsætning til min egen præstation var der rigtig mange af mine kursister der klarede sig rigtigt godt. Jeg så Tigis super springteknik og nogle konsekvent hundeførere der satte deres hunde tilbage hvis de tyvstartede. Desuden så jeg mange flotte forkryds og bagkryds, og så var der enkelte ting jeg valgte at overse 🙂
 
Dot-Com har været på Nordre Dyrehospital i tirsdags, de konstaterede at der er 4 cm forskel på hans baglår, men ud over det fungerede benet normalt. Da han er hundehvalp må han ikke træne så meget, så forløbig er det vandløbebånd x 2 i ugen (koster en formue) og øvelser 3 gange om dagen de dage han ikke er på vandløbebåndet. Så skal han til kontrol om en mdr. for at se om forskellen bliver mindre. Det var bare super at hans ben var tiptop i orden, musklerne kommer såment nok.
 
Taoisten
 
I disse tider har vi besøg af pointeren Tao, her se han med sin bedste ven den blå kat. Han og Dot kan også godt tage nogle ture, og han passer udemærket ind i vores hundeflok, han udfordre ingen og falder til med det samme. Han trasker dog rundt over det hele når der er lyst udenfor, hvilket kan være ret stressede at høre på.
 
Jeg har lige planlagt 3 fredagskurser. En ½ time efter de var udsendt pr. nyhedsbrev var de alle optaget, super med så stor opbakning.
 
Reklamer
Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Et svar til Undskyldninger er der mange af !!

  1. Unknown siger:

    Hunde der tyvstarter, konsekvendte hundeførere, øøøøøøøøh. Absolut ingen kommentarer! En enkelt undskyldning ang. Smilla ogslamon. Så er det første gang hun har svigtet, siden slamon kurset. Og det må må være, fordi hun opdagede Sanne og tænkte.Lad mig få et nyt kursus og nogle tørre Frolic, ih hvor var det sjovt. Eller kan hunde ikke tænke sådan?

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s