Tur i skoven og skadedyr.

Jep i søndags var jeg så heldig at blive inviteret med på skovtur med kennel Falkirk’s og co. Jeg var til hvalpetræning med golden retriver hvalpene Comma, Mjølner og Achilles, så Dot – Com faldt ikke helt udenfor. Der hersket stor mængde af dårlig humor og rigtigt god retriever træning i Gadbjerg hundeskov. Der var desuden også sjove dyr, udover døde duer og kaninerne, var der en golden retriever der ikke var tisset nok på (hvide) og plettet cirkelhunde (spaniels). Desuden var Ibber og Akke også med, ja der var de mærkeligste ting jeg mødte i skoven
 
Se hvor er vi alvorlige. Marlene er ved at gøre gengæld for agilitytræning og forklare mig hvilken arm og ben jeg skal pege med. (som Marlene har jeg helt glemt det igen)
 
Jeg har endnu ikke fundet ud af hvad det går ud på endnu, men det meste af tiden ligger skovfolket og roder rundt på jorden med de gule ting hoppende ovenpå, men med lidt øvelse lær jeg det nok.
 
Lasse ber til at Mjølner (Thors hammer, der altid vender tilbage)om at komme tilbage.
 
Billederne er venligst udlånt at Marlene http://www.hundefotografen.dk/
Kun det øverste er fra i søndags, da lyset ikke var for godt til fotografering.
 
Jeg lærte en del om retrievertræning og fik set lidt jagttræning hvor hovedelementet ikke var udskæld og hundekast, så det var helt fantastisk. Så tak til falkirk’s og co fordi jeg måtte trænge mig med på deres skovtur.
 
Skadedyr.
 
Jep vi er rigtig flyttet på landet, først havde vi mus i depotrummet og senere fik vi husdyr der spiste de mus vi havde fanget i musefælderne (rotter) Så fik vi rotter på loftet og måtte have Rentokil ud for at hjælpe os af med dem.
 
Men nu er det helt skidt. Frolic begyndte at forsvinde ude fra vores bil, og nu har vi indtil videre fanget 2 mus i bilen, så alle de dårlige vitser med at vi bor så langt ud på landet at kragerne skal have madpakker med etc. Det kan I godt glemme, nej for vi bor så langt ude på landet at vi har fået mus i vores bil. Sådan apporterede også en til mig i morges, så dygtig hund.
 
 
Skur
 
Ja, nu er der 2 pavilloner der er blæst omkuld herude allerede, så vi har besluttet at bygge et lille læskur i stedet, det andet bliver nok for dyrt i længden, så Ole er igen kommet os til undsætning og vi regner med at have læskur i nærmeste fremtid. Så krydser vi fingre for at det holder lidt længere end sine forgængere.
Ja, ja der mangler lige lidt endnu.
Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s