Op og nedture

Weekenden har budt på agilitystævne i Wilhelmsborg.
 
Lørdag løb hundene og jeg så dårligt at det knap kan beskrives. Disk i alle 4 løb med Barney og Spilop. Dipsy og Thomas havde ikke meget mere held, Thomas og Dipsy var dog kommet fejlfrit igennem et løb, men fordi jeg gassede lidt med dommere da han var inden, misforstod dommersekretæren dommerens fagter så de troede Dipsy og Thomas var disket. Sådan fik lov til at løbe da Pjalte var halt (Halte skulle springe ned af sofaen i onsdag da postbudet ringede på døren og er nu halt på det ene forben, det er ikke nemt og nærme sig 10 år) Så Sådan var substitut. Han bliver aldrig en god agilityhund, han er rigtig hurtig, men har problemer med at vende og spring på samme tid, men han hyggede sig gevaldigt, så nu er det besluttet at han deltager på hygge plan. Han skal dog have trænet mere slalom og vippe, da han endnu er ret uskikker på disse forhindringer, så det er godt der er lidt tid inden vi skal afsted. Der ligger desuden allerede 300 timers springteknik i ham, men jeg bliver nok nød til at lægge 300 timer mere i ham.
 
Efter en marthon stævnedag kunne vi lige nå hjem og sove 8 timer, godt trætte efter en mega lang dag, Thomas havde bland andet dømt 120 stor hunde i åben agility i træk, og jeg havde bare føjtet rundt med vores 6 dyr, men at sove var ikke nemt. Det var nu nr. 3 stævne i år hvor det var gået dårligt og jeg lå hele natten og spekuleret på om jeg da ikke kunne finde ud af at drive hundecenter og løbe agility samtidig. Jeg var faktisk blevet enig med mig selv om at det kunne jeg nok ikke. Jeg får trænet nok hund og alle forudsætninger skulle være i orden, men jeg blev enig med mig selv om at mit lille hoved nok rummede for meget, så der var ikke plads til at løbe agilitykonkurrencer også. Så i løbet af natten fik jeg 3½ times søvn, så jeg var rigtig frisk
 
Søndag blev så dagen hvor det på trods af kun 3½ times søvn gik bedre. Spilop og Barney fik DM udtag i begge deres åbne løb og på resultaterne for kun en dag blev de begge udtaget til finalen. I finalen blev Barney nr. 3 og Spilop det gamle liv nr. 4. Så var alle nattens spekulationer væk, og armene kom lidt op igen.
 
Søndagens præmier
 
Spilop og Barney efter finalen.
 
DcH Vejle var godt repræsenteret i finalen.
I små var der 8 hunde med
I mellem var der 2 hunde med
I stor var der 2 hunde med.
Så godt gået Vejle.
 
I lille klasse blev
Anne Mette med Tyson nr. 2
Anne med Hector nr. 4
Lillian med Timon nr. 5
Elsebeth med Bamse nr. 6.
Flot.
 
Jeg håber at få lagt video fra finaleløbene op på youtube en af dagen.
 
Ang. Barney så er han ret dårligt løbende i øjeblikket. Han er ukoncentret og ikke til at trække rundt på en bane. Da han ikke er sådan til træning er jeg ret sikker på at det ikke er fordi der er noget i vejen med ham. Så den næste mdr og de næste 3 konkurrencer vil jeg prøve at kaste legetøj til ham ved afslutningen. Det ligger der nu til ham, men han trækker ikke rigtig på det, og desuden er det næsten umuligt at kaste med bold til de indendøres stævner. Så det bliver en prøve periode, hvis det ikke virker går jeg over til at kaste mad, jeg har aldrig rigtigt eksperimenteret med hvad han bedst kan lide, så det går jeg nu i gang med.
 
 
Reklamer
Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s