Ferie, planlægning og Vejles finaleløb

Jep, jeg holder ferie, planlægningsferie.
 
Indtil videre har jeg planlagt:
Træningskonkurrence d. 29. marts (Indbydelse kommer lige om lidt)
Træningsdage i påsken. Forløbigt er det ikke helt gennemtænkt. Forstiller mig 2 emner. F.eks hvalpetræning som så vil blive 2 lektioner en om formiddagen og en om eftermiddagen og f.eks slalom, samme princip med lektionerne, så vil der være mulighed for at bestille mad, og alt efter behov mulighed for overnatning. Det bliver d. 9 og 10. marts. Har ikke helt sat mig fast på emnerne endnu, så kom endelig med forslag.
Træningslejr fra mandag til onsdag i uge 25 og 26, med lektioner om formiddagen og om eftermiddagen. En af dem blive i helt sikkert hvalpetræning, 3 dage med sjov hvalpetræning. Der er ikke noget så sjov som at træne hvalpe. Hvad det blive i uge 2 er endnu ikke fastsat, så kom endelig med forslag, kunne evt. også blive individueltræningsdag.
Springteknik alle hverdagsaftner i uge 25 og 26 med mulighed for at købe dejlig aftensmad af kokken Majbrit. Alle skal helst kunne deltage alle aftener, kommer ikke til at tage så længe.
Slalomtræning efter Susan Garretts 2×2 metode, svare lidt til BASTA metoden,  alle hverdagssaftener i uge 25 og 26 med mulighed for at købe dejlig aftensmad af kokken Majbrit. Alle skal helst kunne deltage alle aftener, kommer ikke til at tage så længe.
 
Ting jeg skal have planlagt færdig i min ferie.
Fredagskurser i april
Holdplaner
Opdatere hjemmeside med ny holdoversigt og indbydelser til forskellige kurser.
 
Så det er vist hvad der kaldes planlægningsferie.
 
På naboens mark bor disse svaner, det har de gjort i ca. en mdr. Der er ingen vand, mærkeligt.
 
Sådan kunne godt tænke sig at støde dem op, men han for ikke lov, jeg har set hvor sure svaner kan blive der har unger som disse.
 
Tilsidst er her finaleløben fra DcH Vejle i sædvanlig dårlig kvalitet.
 
 
 
Jeg overvejer at lave en hjemmeside med weekendens løb på, men har ingen ide om hvordan man gør dette, så hvis I kender nogle der har forstand på dette så må I lige sige til
 
Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s