Blindehundene klarede sig godt i dag

Vi har i dag deltaget i Rally-konkurrence i Hedensted, og mine hunde "var ikke så ringe" endda.
 
Sådan blev nr. 1 i begynder med 98 point. Spilop blev nr. 1 i øvet klasse med 98 point og Barney blev nr. 3 med 92 point i ekspertklassen
 
Barney var meget utilfreds med at få en gul roset når de andre havde fået en rød, så da Helle havde taget billeder af ham stak han af med den og ødelagde den.
 
 
 
 
Sådan gik super godt, de 2 point vi mistede var min skyld.
 
 
Spilop var også god og rigtig koncentreret, fik dog igen hendes slikke flip, pga. for meget mundvand (jeg ved godbidden kommer nu) desuden var fristende 8-tal til sidst og det er mere en man skal byde en cocker når koncentrationen er ved at være slut. Så det var en sej kamp at få hende forbi godbidderne.
 
 
Thomas gik med Pjalte, og de kunne pludselig ikke finde ud af de simpleste øvelser, de bestod dog med 84 point, og havde problemer med de 2 første øvelser.
 
 
Barney skulle for første gang op i ekspertklassen, ekspertklassen incl. bakke (gik godt indtil i forgårs) og æresplads. Der er f…… ikke nogen ære over denne plads. Dommeren havde valgt at hundene skulle ligge foran hundeføreren, den værste af dem alle. Desuden skulle vi lave dem ind midt på banen. Barney er god til bakke-dæk og når han har ligget lidt vil han gerne vise mig at han kan endnu, der var kun en meter over til slalom og jeg kunne lige forstille mig Barney pløje en hunde i slalom når han skulle vise bakkedæk. Jeg håbede på at skulle sidde på ærespladsen ved en lille vims border der kunne gå banen igennem på 15 sek, men nej, jeg skulle sidde på ærespladsen mens Jytte gik med hendes lille bitte papillon, men det gik rigtig godt. Han var ret ukoncentreret på banen, men det var ret forståeligt, jeg havde trænet meget med ham for at sikre mig at han blev på Ærespladsen, så han løb efter godbidderne i fristende 8-tal og desuden gik han et par skridt i stå og gå rundt, så alt i alt endte han med 92 point og jeg var ret træt, da han skulle hives hele vejen igennem banen. Så jeg må hellere få trænet ærespladsen noget mere til næste gang, så Barney batterier ikke behøves at være helt flade på banen.
 
Barney på ærespladsen. God hund.
 
Mine hunde er blevet blindehunde. Pga. uheld med en jagtvogn skulle jeg have nye briller, optikkeren konstanterede at jeg ikke så for godt på det højre øje, så jeg skulle til øjenlæge, i fredags var jeg så afsted, jep jeg har kraftig nedsat syn på højre øje, det skyldes ikke noget i øje eller forhøjet tryk i øje. Så klogere blev jeg ikke. Torsdag skal jeg igen til øjenlæge, håber jeg bliver klogere, ellers er det godt jeg har nogle gode hunde, så må  de agere blindehunde.
Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

3 svar til Blindehundene klarede sig godt i dag

  1. Unknown siger:

    Tillykke med jeres fine resultater 🙂 Det er da bare så godt gået 🙂

  2. Ingela siger:

    Ett stort GRATTIS till de fina resultaten jag är mallig över min bror han är så duktig.Milla med familj

  3. Marie siger:

    Grattis!!! Verkligen imponerad 🙂 Alla era hundar är vackra, men jag gillar verkligen Barney (speciellt hans färger och teckning) 🙂 Återigen, grattis till resultaten på hårt arbete med hundarna! Marie med Mascot

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s