Så bliver det vist ikke bedre eller hva’ !

D. 23. april dagen hvor jeg skulle være blevet i sengen
 
Dagen starter med hundesvømning tll hele banden, pludselig opdager jeg at Dipsys øje ser meget rødt og mærkeligt ud. Jeg bliver enig med Thomas om at det må doktor dyr hellere se på, så afsted til dyrlægen. Dyrlægen giv mig ret (for en gangs skyld) det ser ikke godt ud. Hun mistænker akut grøn stær (akut glaucom) eller regnbuehindebetændelse, så hun synes vi skal besøge Århus Dyrehospital fordi deres special dyrlæger har udstyret til at måle tryk i øjet.
 
Men, men nu er kl. 9.30 og jeg havde en enetime på programmet til kl. 10, og da de kom helt fra Støvring var det ikke så nemt bare at sende dem hjem igen. Heldigvis havde øjendyrlægen første tid kl. 12. Så det passede lige. Enetime kl. 10 -11 så kunne vi være i Århus kl. 12.
 
 
I Århus kiggede dyrlægen i Dipsys øje, lidt grå stær som forventet på en hund på 8 ½ år, han målte trykket i øjet og det var normalt, så det var heldigvis kun en infektion i øjelågene med en grim bakteria, så hun er på øjedråber og pencillin og det skal hjælpe inden for et par dage ellers skal vi afsted igen. Nå, men når man ikke er afsted ved egen dyrlæge så skal man betale med det samme, 1320 kr. Hva’ siger jeg, det kan jeg komme til dyrlæge for 4 x derhjemme, puha da, dyrt. Så jeg måtte trække de surt tjente penge op af muldvarpeskindet og komme videre.
 
Nu passede det med at jeg lige præcist ikke kunne nå middagsmaden før jeg selv skulle til øjenlæge, så en tur om McD var meget passede. Rundt om hjørnet ramt jeg flot en pille med siden af varevognen, som nu ser sådan ud.
 
Heldigvis en gammel skrammel kasse i forvejen, men alligevel
 
Nå ind i hovedet med maden og hjem med Dipsy.
 
Til Vejle til øjenlægen. Mistede for 3 uger siden mine briller, optikkeren konstaterede dårlig syn/forværret syn på højre øje og henviste mig til øjenlægen. Jeg havde være ved øjenlæge i sidste uge, og han fandt intet i vejen med øjet, kun med synet.
 
I dag skulle jeg så til yderligere udredning. Jeg fik lavet en synfeltstest som var normal, så konstaterede øjenlægen at det nok ikke var øjet som det var galt med, men noget bag øjet. Betryggende, jeg ved nemlig godt hvad der bor bag øjet. Jeg prøvede alle mulige spørgsmål, for om jeg ikke kunne slippe af med en begrundede mistanke jeg havde.
 
Kunne det være fordi mit højre øje var træt ved sidste synsprøve pga. mine gamle briller. Øjenlægen tog en ny synsprøve med mine nye briller, det blev desværre ikke bedre.
Kunne der ikke bare opstå dårlige syn på et øje uden grund. Nej, da jeg pga. briller og er kontrolleret af optikkere jævnligt kan det ikke bare ske. Nogle mennesker går rundt hele livet med dårligere syn på et øje, men mit syn var normalt for 3 år siden, så noget er der sket.
Kunne det ikke være hornhinde hvis lag skraldede af (hvad lige læst om at det havde øjelægerne svært ved at konstatere uden en skanner) Nej så skulle en af testene have vist et anderledes resultat.
Møg, det efterlader mulighederne.
1. Øjenlægen tager fejl
2. Noget trykker på min synsnerve
3. Der er sket et eller andet i synscentret
 
Jeg vælger mulighed nr. 1 Ruller med øjnene Men indtil videre er jeg henvist til ydereligere udredning på Vejle sygehus, og er lidt bekymret for at de scanner min hjerne og finder ud af sandheden, der er kun en lille grøn ært
 
Reklamer
Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s