Juhuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

Jep, så lykkes det. Kommunen har godkendt vores byggeri, begge vores dispentations erklæringer er gået igennem, så vi skal ikke hæve loftshøjden eller brandsikre hallen. Vi skal dog skifte alle dørene med branddøre og lave en masse flugtvej i hallen, but who cares, små ting. Så trommesolo, efter at have ansøgt kommunen siden juni sidste år så lykkedes det endeligt.
 
Desuden har jeg en ledig plads på fart og motivations kurset 2, 3 og 4 fredag fra kl. 17 – 21 hvis der var nogle der skulle være interesseret.
 
Lige lidt manglende opdateringer.
 
Træningstur til Sverige. Hvor vi skulle undervises af Jane Hedvard.
 

Marie, Sanne, Sådan og Hedvig lytter meget opmærksomt
 
Lineføring, kontakt får vi gik i gang med søget
 
Marie og Tonie som har opdrættet Sådan, hygge stund med Hedvig og Theo
 
Resten af cocker slænget. Jane kiggede på hver enkelt hunds søgemønster og gav gode ideer til videre træning. Desuden sørgerede Marie for at alle fik konstruktiv kritik i flok, så vi kunne lære af hinandens problem. Sådan søger godt og her et ok mønster han søger, han mangler dog at få næsen lidt mere i jorden.
 
Tusind tak til Tonie og Marie for endnu et super arrangement, vi drager gerne den lange vej for så god hundetræning. Tak.
 
Bastian
 
Søsters Bastians albuer så ok ud, så han fik lagt guld i hofterne, så håber vi på mange gode år med gulvtæppet endnu. Ingen agility, men søster starter på rallyholdet med ham i stedet.
 
Søster ønsker sig en sort/hvid schappendoes og ingen grå,
 
Gad vide hvilken farve Bastian er.
 
Sådan ordner haven for os.
 
Muddersko er godt.
 
Søndag d. 29. april bestod Dot-Com sin brugsprøve. Godt det ikke var en DcH Konkurrence så var den lineføring vist ikke gået.
 
?
Billeder hugget fra http://www.charmaines.dk/ Hun er god til at tage billeder hende Germaine. Jeg tror det var det 2 tider vi mødtes på, ellers gik Dot med næsen i jorden og synes det var mægtig at jeg prøvede at trække ham igennem 100 meter fri ved fod. Sit, bliv var OK og apport OK og skud OK, så lidt kunne vi da finde ud af.
 
Det var et golden retriever arrangement og jeg fik for første gang lov til at se hvad træningen skal blive til (engang måske), ser mægtig interresant ud og vil glæde mig til at prøve kræfter med det spændende apporteringsprogram.
 
Tak til alle gyldne ejere for godt selskab på dagen
Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s