DKK-Viby

Trætte ben efter 2 dag stævne i Viby, og hvilken mægtig måde at starte udendørssæsonen, gode hjælpere, god mad til rimelige priser, god stemning, fine arealer og masser af spas.
 
Årupvejs hunde med weekendens erobringer.
 
Alle vores hunde gjorde det mægtigt godt, specielt vil jeg prale af Pjalte og Thomas, spring kl. 3 løb hvor Pjalte river den sidste pind (ellers et cert til en 10 år gammel hund) agilty kl. 3 Pjalte river 5 sidste pind (ellers et cert.) Ja, ja hvor godt af det gamle liv som vi ellers synes går og skrænter lidt.  
Sådan tager vippen, han har ellers været meget bange for den, men nu begynder det at hjælpe.
 
Sådan fik hans ynglingslegetøj, den lyserøde blæksprutte ved mål.
 
Sådan fik en oprykning i klasse 1 i både agility og spring.
Barney løb OK uden en eneste godbid, var dog meget træt de 2 sidste løb om søndagen, men han er tilgivet, håber vi er på rette vej med motivationen, ellers så bliver det til en stævne pause for ham.
Spilop havde sin helt egen mening om hvor vi skulle hen og jeg kan ikke lade være med at more mig med hende, da hun var 2 år til hun blev 4 år valgte hun ofte vejen selv, fra hun blev 4 til hun blev skadet som 7 årig løb hun nogenlunde stabilt agility og har mange fine titler, men nu er hun blevet 8½ år gammel og nu ved hun bedst selv, hvor er hun bare sjov, hun blev dog nr. 3 i spring åben, meget godt gået af det gamle liv med slidgigt i baghasen.
 
Sanne Rohde med Maxizoo hunden Sally
 
Af hunde jeg træner bliver jeg nødt til at fremhæve det grå gøæsel fra Jellingvej, Merete med Casey præsteret at løbe 4 fejlfrie løb søndag, hold da op, tror jeg aldrig er sket før. Merete måtte efterfølgende give is på den gyldne måge. Elsebeth med Bamse løb også 3 fejlfri løb ud af 3 og tillod sig endda at spørge om hvordan vi pillede 5 sekunder af Bamses banetider, ja, ja lad os prøve, Bamse er snart 8 år. Bamse er fornylig blev flytte fra det øvede hold til fart og motivationsholdet, og det kunne allerede ses.
 
De tidligere udstødte (Niels Høj, Bente Arrildsen, (Lene Brus), Jonna og Rikke Rohde) var også ude at vise flaget og som de kunne, forkryds, bagkryds, serpentiner og nogle af førerne præsteret endog at holde deres mund på de rigtige tidspunkter. Så på trods af en dårlig generalprøve i torsdag så er jeg alligevel meget stolte af jer. Men Jonna du skylder stadig kage for tyvstarten og Bente for 2 fejlfrie gennemløb. De udstødte er seje.
 
Hygge i Meretes telt.
 
Gitta Gravgaard løb suverænt, jeg finder det dog ekstremt imponerende hvordan Gitta kan fare vild på en bane 4 gange og alligevel vinde løbet (Maxizoo  finalen). Gitta har trænet de bedste hunde. Jannie med Molly løb også udenfor konkurrencen, da Molly fandt ud af det var lige som til træning så fik alle pindene lov til at blive liggende og Molly fik alle sine felter. Ha, Molly kan du så snart forstå det.
 
Alt i alt hvad vi en super weekend og tirsdagens øvede træning står på kl. 1 springbanen fra lørdag med tidstagningsanlægget, uha så går der konkurrence i den igen, så Yvonne du kan godt kridte skoene, vi skal give den gas.
Reklamer
Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Et svar til DKK-Viby

  1. Marie siger:

    Oj! Stort grattis!!! Jag som trodde ni lagt ner agility med Sådan? Jätteroligt! Skoj också att det går så bra för så pass "gamla" hundar! Mascot gjorde sin första officiella tävling i helgen (endast lopp(spring), men vi diskade oss – helt mitt fel. I juli blir nästa tävling, och då är vi anmälda till både agility och hopp/spring… han har haft lite ideér om vippen/gungan 🙂 Men men… Marie med Mascot gratulerar!!!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s