Vi drog mod sydøst

Kl. 3.30 ringede vækkeuret lørdag morgen på Årupvej 65, Yvonne, Helle, Louise, Anne Mette, Thomas og jeg havde nemlig fået den vanvittige ide at skulle stille op til Maribo/Guldborgsunds stævne i Nykøbing Falster. Kl. 5 var tallerknerne tomme, hundene luftet og bilen pakket. Afsted over alle broerne det gik.
 
Jeg havde sådan glædet mig til et lille stævne med 75 deltagere den ene dag og 65 om søndagen og regnede med at stævnet var på en bane, men ak nej, to baner og stakkels Thomas og jeg som løber med 5 hunde ialt, vi kom på over arbejdet. Søndag eftermiddag præsteret jeg at løbe med Sådan, Spilop og Barney på under 10 min. Så manglede jeg igen det ilt apperat.
 
Lørdag forgik i regnvejr hele dagen. Koldt og klamt kan altid sætte en dæmper på alting, men med alle de præmier vi vandt kunne vil dog klappe/skrige os til varmen under præmieroverrækningerne. Vejle folket vandt så meget, så får jeg før resultaterne kan jeg ikke huske hvem der var bedst hvornår. I de åbne klasser var der LF ( Lolland Falster penge) og Thomas og jeg konkurrerede om hvem der kunne få flest, jeg må med skam melde at Thomas vandt flest penge både lørdag og søndag, hans 2 gamle hunde bankede bare afsted. Dipsy løb 7 fejlfrie løb ud af 8. Desværre for Thomas og Dipsy ved jeg at hun kun gør det en weekend hver år, og nu må han vente et helt år på en så stor succes med hende. Pjalte løb kun de åbne men løb fejlfrie i de 3.
 
Louise og Brezzy fik et udtag og det samme med Yvonne og Bastian. De har vedtaget at hvis de mangler udtagelser i august, så drager de afsted igen.
 
Helle løb med Boss for første gang, da Boss ikke kan slalom endnu, vidst de godt hvad resultatet ville blive, men tage i betagtning de kun har trænet sammen i ca. 3 uger, så skal det nok blive et fint team: Helle får holdt stævneformen vedlige og Boss for lært at løbe agility, dem skal vi nok ser meget til i fremtiden. 
 
Se lige en fremsendelse. 5 forhindringer ligeud. Ja, ja til jer der var til stævne i Løgum/Kloster, nu er I sikkert lidt misundelige.
 
Banerne var med fælder, men forholdsvis nemme. F.eks i spring åben søndag. Spilop 8½ år med slidgigt blev nr. 1. Pjalte på 10 år blev nr. 2, og nr. 3 blev såment Sådan med 5 fejl.
Den sværeste bane vi løb var klasse 1 agility lørdag Sarkastisk, ellers var resten lige til.
 
Sådan blev nr. 1 i spring kl. 1 og fik en pind, se en mægtig pokal han fik.
 
Dem fra Vejle ‘a tog det meste. I de Åbne klasser blev der uddelt pokal til de 3 første, altså ialt 36 pokaler, Vejle rendte med de 17. Bemærk venligst Sådans store pokal forrest i billedet.
 
Prale teltet med pokalhegn, sikke mange kommentar positive og negative vi fik for det. Blær skal der til, og sikke en hyggelig weekend i godt selskab. Vi har grint, grædt, drukket, sovet i rugekasse, være gennemblødte, men har haft 2 super dage på Falster.
 
Årupsvejshunde købte for deres LF penge Gran Gru skåle til Majbrit (med lidt hjælp fra Tyson), 2 sportstasker fra Dyrenes Beskyttelse til Y og Helle, Olivers fish Bites til Anne, Training bites og Big Chrunchy kiks til sig selv samt en masse foder, og som de har løbet har de fortjent hver et gram af dette.
 
Sengen er vist for korte til "Dem fra Vejle ‘a " i nat.

Reklamer
Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Et svar til Vi drog mod sydøst

  1. Stephanie siger:

    Hahahahahahahahahahahaha for pokker Sanne, jeg får mavekramper af latter over dine kommentarer! Pokalhegn, Sådans flotte store pokal og ikke mindst fruen i forklæde til træning!!!! Oy oy oy…. jeg synes dog ikke at jeg kan nikke genkendende til billedet af et formiddagshold med kommentaren (og jeg citerer) "et værre kaffehold"!?? Det bliver en lang sommer uden den ugentlige optur:-)Mvh Stephanie, Luca og Tjalfe

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s