Weekendens strabadser

Denne uge stod på 2 kurser, slalomkursus og forkryds/bagkryds kursus.
 
Hele weekenden var Kolding og Vejle værter ved stævne i Madsbyparken. Så den stod på at være hjælper og løbe agility. Jeg har trukket mig fra konkurrenceudvalget i agility i år, da jeg har meget planlægning og aktivitet herhjemme. Jeg måtte heldigvis sande at jeg var undværlig, for Dch Vejle klarede sig fint uden mig. Jeg var som alle de andre Vejle deltagere hjælper på dagen og med 120 deltagere blev det til nogle lange dag når banen skulle stilles op og pakkes væk inden vi kom hjem.
 
Rigtigt fint billede af Sådan taget af www.hellelarsen.dk.
 
Weekenden gik OK for Thomas og jeg, men kunne som ventet ikke leve op til sidste weekendens triumf.
 
Sådan havde det ikke godt, så ham trak jeg. Barney blev færdig udtaget til fælles DM og Thomas fik Dipsy op i kl. 3 i agility.
 
Jeg skulle også have være til spisning ved det 19 års jubilæum på Vandel ungdomsskole, men da jeg første var hjemme kl. 19 ville det blevet alt for sent og jeg spiste rester med Helle og Thomas i stedet. Jeg har dog hørt at de havde en god dag og sad ved bålet til kl. 1-2 tiden., håber at mødes med dem alle en anden god dag.
 
Anne Kew har skrevet et fortrineligt blog indlæg om undskyldninger, skuffelse og vrede hos hundefører, som jeg kun kan opfordre alle til at læse. Se http://blog.kewstock.dk/ . Bare rolig jeg indrømmer gerne jeg har en undskyldning for alt, men vred og skuffet bidder vist ikke rigtig på mig.
Reklamer
Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s