Opvartet i hoved og røv

Harlev.
 
Først måtte jeg eftertilmelde mig, da plan var at jeg skulle med Thomas og hans søster Henriette ud at spise, planerne blev ændret og så kunne græsenken selv tage til konkurrence. Jeg måtte gerne eftertilmelde alle hundene.
 
På dagen havde jeg mere krudt end beregnet og fluks fik jeg love at til melde 3 hunde i klasserne. Dejligt. At hundene så vandt alle 3 klasser var jo endnu bedre. Så det var gode 75 kr. givet ud.
 
Sådan var endda så dygtig at han fik en oprykning i agility, så skulle der jo skrives i bogen, da Jørgen ikke synes jeg afleverede bogen hurtigt nok så blev den både hente og bragt. Sikke en service.
 
Stævnet var dejligt lille, på en bane (Juhuuuuuuuu). Rigtig gode præmier, fin udvalg af mad, hurtige banebygning (nok mest pga. Kurts energi, da banefixeren nærmere havde mangel på det) løbende præmieroverrækninger og fik jeg nævnt det rigtig gode præmier.
 
Dagens høst.
 
Flødeboller og træstammer til kursisterne i næste uge. Chokolade is bægere til Thomas og Helles is overforbrug. Masser godt til hundene.
 
For lige at summe dagen op.
Barney blev nr. 4 i spring åben.
Dipsy blev nr. 1 i agility åben.
Sådan blev nr. 1 i agility kl. 1
Barney blev nr. 1 i agility kl. 3 og det samme gjorde Dipsy.
 
Toppen af poppen var ikke til stævnet, men mine hunde løb rigtigt godt og fejlfrit (når jeg kunne huske banen, glemte åben spring med Dipsy, Sådan og Spilop, lykkedes mig først at huske banen med Barney)
 
Barney tyvstartet og sprang fra felterne, dejligt tegn på at han er ved at være i gear igen. Han skal desværre røngten fotograferes på torsdag, hans albue siger knæk når den bliver bøjet og strukket. Øv, øv. Jeg løber dog med ham stadig, han er ikke halt eller dårlig, det er kun pga. lyden, så må vi se hvad de siger til ham torsdag.
 
Spilop rev en masse pinde, men har i øjeblikket så meget overskud at hun legede med Sådan da vi kom hjem, så hun er i toprivpindeform i øjeblikket. Bare hun more sig, det bliver formentligt hendes sidste år på agilitybane, så jeg nyder bare hver eneste løb jeg kan få love at løbe med hende. Hun er helt klart i mine øjene den bedste agilityhund jeg nogensiden har haft, om end hun aldrig er blevet Danmarksmester eller Verdensmester. Hun er fremadsøgende, arbejdsivrig og altid klar på endnu et løb, desuden har hun sin egen mening om tingene, og desværre er vi ikke altid enige, men en gang i mellem lykkedes det for os 2.
Reklamer
Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s