Herning

Jep, jep heldet forfølger de tossede, og de var heldige igen i dag. Hundene på Årupvej teede sig næsten eksemplariske i dag.
 
Barney løb 3 fejlfrie gennemløb og i det sidste skulle han ud og kigge til dommeren som var Thomas. Pis hund.
Sådan løb en fejfrie åben og fik et DM udtag. Hurra for hesten, om end jeg ikke regner med at have ham med til DM, så var det da dygtigt.
Spilop var i "jeg løber mine egne baner" humør i dag, super hopla, jeg synes dog efterhåndene godt hun kunne erhverve sig en ag pind hun mangler, men hun er meget uenig. Vi prøver i næste weekende igen.
 
Søndagens høst. Olivers er vist gået sponsor amok.
 
Stævnet var desværre for mig på 2 baner. En til lille/mellem og en til stor, som en ekstra hindring var der placeret 2 rækker telte i mellem banerne. Jeg løb fra den ene ring til den anden, gik banegennemgang, hentet en ny hund etc.
 
Ulemper ved lille/mellem og stor hund baner
  • Tosserne der har 2 størrelser hunde løber rundt som hovedløse høns, de skal huske dobbelt så mange baner og intet er planlagt efter dette.
  • Ingen ser sine klubkammerater.
  • Tager dobbelt så lang tid. Jeg gik banegennemgang til kl. 3 med 10 andre store hunde, baneombygning og gennemgang tog længere tid end det gjorde at løbe den

Jeg vrissede af alt og alle (sorry hvis det var dig gik ud over), men til afslutning på dagen løb jeg spring åben med Spilop, der var så 7 hunde til Sådan skulle løbe, men desværre der skulle jeg gå bane til ag. 3 med Barney, så jeg gik bane på stor banen, løb tilbage hentede Sådan løb med ham, da jeg  var ved at få luft efter at have løbet med ham blev der kaldt på mig til gennemløb med Barney, så ny hund og ny bane. Det er dømt til at mislykkes. De fik god opvarmning og nedkøling i dag de stakkels hunde.

Jeg var ikke en eneste frustereret tosse med hunde i flere størrelser, og alle var trætte af det.

Jeg ved godt jeg løber med mange hunde og jeg prøver at få alting til at passe ind i hinanden når jeg er afsted, jeg husker 2 baner adgangen uden brok, jeg går mine banegennemgange tidligt, jeg prøver at flytte rundt på alle hundene for at få det hele til at gå op, men når der f.eks løbes åben agility både på stor og lille/mellem banen skal jeg huske 2 baner og løbe med 3 hunde indenfor 15 min. Så begynder det at blive lidt kompliceret. Så please 1 bane (kunne sagtens have været nået i dag) ellers så spring på en bane og agility på en anden, det giver det halv banegennemgange og bedre fordeling af løbene over hele dagen.

At Thomas så mistede hans DM udtag med Pjalte pga. en skrivefejl gjorde det jo ikke bedre. Pjaltes tid var 55 sek. Til sammenligning var Sådans 30 sek. Så har Pjalte jo nok næppe løbet den på 55 sek. uden at Thomas havde trukket ham ud pga. skade eller andet, men jo 15 sek.s tidfejl til gamle bum, ja ja godt nok er han gammel, men ikke så gammel. Han havde nok løbet den på 28 – 32 sek, men desværre ingen dm udtaget til de gamle, og desværre var det en de manglede. Det sker desværre, så der er ikke andet at gøre end at prøve igen.

Gode løb i dag, men bedre stævneafvikling kunne ønskes.

Reklamer
Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s