Opdateringer

Uha det går ikke godt i øjeblikket med at opdatere blog. Lige et kort rids af hvad der er sket de sidste uger.
 
Jutlandia Cup uge 29
Godt stævne, god planlægning, gode hjælper og rigtigt god forplejning til dommer og hjælper.
Spilop løb rigtig godt, desværre med fejl hist og pist.
Barney løb som en drøm, har været sløv på det seneste, but Barney is back. Tyvstarter og feltfejl i iver. Bedste åbne løb nr. 17, lyder ikke imponerende, men ud af 200 er det vel ok.
Jeg fik desuden et meget fint malet billede af Katrine Baun som har fået ærespladsen herhjemme. Billeder kommer en anden dag.
 
Ferie uge 30
Havde mange forstillinger om hvad der skulle laves herhjemme. Rallyskilte, maling af skilt, rengøring etc. Vi endte med at holde ferie på den gammel dag måde. Vi fik dog købt et nyt husalter, da vores 16 års gamle BogO stod af, i Bilka stod vi og vaklede mellem et 42 eller 52 tommers fjernsyn, valget faldt på 42, advarsel ting ser mindre ud i Bilka end de gør i stuen. Det gamle BogO var en 28 tommers og hele vores stue er nu et stort husalter. Da vi stort set aldrig har det tændt er det da flot ik? Da vi flyttet ind gik der 2 mdr. inden vi fik sat fjernsyn til, så uha det går nok ikke i stykker inden garantien udløber.
 
Opstart af hold uge 31.
I denne uge har jeg haft opstart af 17 hold. Tirsdag havde jeg kursus fra kl. 9 til 15, derefter holdundervisning fra 15.45 til 21.00, så resten af dagen har jeg brugt på at resituere mig. Lørdag har jeg haft fart og motivationskursus for 2 hunde, meget hyggeligt og sikke de kunne løbe, nu mangler vi bare hundeføreren. Her er banen de har løbet på i dag, masser af tunneler og sjov.
 
 
 
Nyeste mærkelige indkøb. Fjernbetjent godbidsautomat, uha fik den i mandags, mangler nok snart batterier. Super cool
 
Manners Minder Remote Dog Training Device
 
Indvielse af Centers nye lokal d. 15. aug. fra kl. 11 – 15 alle er velkommen og vi håber at se rigtig mange til lidt mad og fadøl. Ja, ja rolig Merete vi kan også godt finde lidt rødvin.
 
Nye tanker og ideer.
 
Holdkonkurrence. En weekend med sjov holdkonkurrencer, 4 deltagere på et hold, mindste hund bestemmer springhøjden. Ved allerede hvad 2 af banerne skal indeholde. 1 bane skal indeholde 4 baner (forskellige farve nr) 1 løber trækker en farve og går direkte ind og løbe, dvs. der skal huskes 4 baner. Sjovt ikke. 😉 På den anden bane løbes der holddeltager mod en holddeltager fra et andet hold. Yderste bane er en fart bane og inderste er en svær pointbane som går i ring, holdet på pointbanen kan samle point lige så længe som det tager deltageren på ydre bane at løbe. Mangler stadig ideer til 2 baner til, men mon ikke det kommer. Regner med at 1. præmien bliver en dags træning, massage og fotografering og der bliver sikkert ikke andre præmier end den til første pladsen, men sjovt bliver det sikkert.
 
Klik en jagthund. Efterhånden er der en del forspørgelse på apporteringstræning med en klikker, har en ide om at lave en kursus række omkring impuls kontrol (sit/bliv), apportering og dirigering. Bare rolig har faktisk ingen forstand på jagthundetræning og har hellere ingen resultater at prale af, men klikke det kan jeg. KLIK, KLIK.
 
Agilitytræneruddannelse. Har her i sommers gået og leget lidt med ideen om en træneruddannelse. Synes virkelig jeg har noget at tilbyde på det område sammenlignet med de tilbud der er i øjeblikket. Eftersom jeg har fået en konkret henvendelse herom går jeg ikke længere og leger med tanken, men er også gået mere ind i planlægningen af et forløb. Umiddelbare forstillinger herom går lidt på nogle weekenddag mellem 8 og 12, undervisning i et emne lørdag, f.eks indlæring af slalom med snor metoden, 2×2, basta, bue og álle. Næste fredag undervisning af kursister på et fredagskursus, give hjemme opgaver for, evaluering af kursister og mig, senere opfølgning og evaluering af de forskellige metoder. Det er bare et eksempel og en forløbig ide. Det hele skal selvfølelig afsluttes med en relevant eksamen, da det ikke bare skal være en købt uddannelse og jeg selvfølelig håber på at uddanne dygtige instruktører. Ja, ja hvad der ikke kommer af mærkelige ideer herfra.
 
Hvis nogle af tingene har interesse eller I har ideer til den videre tankerække så skriv endelig til mig. Forslag modtages meget gerne.
Reklamer
Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s