At ligge udstrakt

Næ nej det høre fortiden til. Da jeg efter en uge i campingvogn fandt ud af jeg ikke havde ondt i ryggen når jeg sov der, måtte vi krybe til korset, vores seng som vi arvede af en veninde i 98 var blevet for gammel. Så ind med en ny, så må vi se om det hjælper, Thomas kommer sikkert til at ligge helt op i skyerne for fremtiden.
 
Ja flot Thomas.
 
Lad os håbe at den sky fornemmelse kan holde ved, så han kan få nogle af de DM udtag han mangler her i weekenden. Thomas skal nemlig på tur med alle tøserne denne weekend uden mutter Ammitzbøll, så håber vi det hjælper på DM udtagende, vil ikke her afsløre hvormange han mangler, da det er for pinligt.
 
Opstart af hold, nye som gamle.
 
Hele sidste uge er gået med opstart af holdene igen efter sommerferien, nogen er lidt træge om at komme igen og andre hold møder talstærkt op. Jeg har prøvet at starte 2 hvalpehold op kl. 15.45 og der faktisk kun 1 plads tilbage på dem. Så det var en god ide. Jeg har nu 17 faste hold herude. 11 agilityhold på forskellige niveauer, 2 rallyhold og 4 hvalpehold. Hvis alle dem som har givet tilsagn om de kommer, kommer så er der fuldt hus, minus det ene hvalpehold, på alle holdene. Jeg er har intet mere end 25 holddeltagere herude der er uddannet et eller andet indenfor hund. Trænere, adfærdstanter og andet godt. Det er jeg mægtig stolt af.
 
Indvielse
 
Jep hvis nogen skulle have glemt det, så er det d. 15. aug. fra kl. 11 – 15 Jeg har bestilt fadølsanlæg, stole, flere tallerken og glas. Tak til www.freddys.dk (alias min mor). Så nu har I værsgo at komme strømmende fra nær og fjern, jeg håber selvfølelig på at se så mange som muligt herude og glæder mig helt vildt.
 
Hundehusets ønsker
Havebord og stole x 2 i en bedre hundecenter farve end hvid
Rallyskilte
DVD afspiller.
Piskeris
Opøser
Hulske
Grydeskeer
10 l og 15 l gryder til induktion,
Skriver videre når jeg finder på mere.
Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s