Weekends bedrifter og siden sidst

Vi var så heldige at få lov til af efter tilmelde alle vores hunde til frijsenborg cup. Så vi måtte afsted både lørdag og søndag, kvaliteten af denne konkurrence har Anne Kew beskrevet nøje i sin blog http://blog.kewstock.dk/#home, jeg kan kun sige "hørt".
 
Spilop, Dipsy og Barney klarede sig rigtigt godt, Dipsy lå desværre lige uden for DM udtag i spring, som Thomas  og hende så desperat mangler. Barney fik hele 4 DM udtag i weekenden, så nu har han 7 agiity og 10 spring. Spilop fik 2 udtag og har nu 6 agility og 7 spring.
 
Lørdag var Barney og Spilop udtaget til finalen og sørme om Barney ikke blev nr. 3.
 
Barney i royale omgivelser.
 
Søndag var Spilop, Barney og Dipsy udtaget. Spilop blev nr. 2. Ikke så ringe af den gamle kriger. Da Helle ikke var med fik jeg ikke taget billeder af hende.
 

Barney i et kort koncentret øjeblik, bare rolig der var ikke mange af dem.
 
Spilop har jo slidgigt i den ene baghase og løber ikke så meget længere, men i denne weekend løb hun hele 6 løb. Vi løb på en mosplæne, hvilket sikkert var ekstra hårdt for hende, efter finalen søndag var hun halt og jeg var trist over at have løbe hende så meget. Men da vi kom hjem var hun helt overstadig og skulle lege med både Sådan og Dot-Com, og det gør hun kun når hun er i hopla og har det godt, så heldigvis var det ikke så slemt.
 
 
Tyrker familien Ammitzbøll spiser middag på godsets plæne 🙂
 
Jeg fik en masser præmier, intet mere en 6 drikkedunke, 2 stambogsetuier og 500 g. foder (fik også 15 kg foder fra finalen), ja, ja nu har hundene da hver deres personlige drikkedunk. Jeg havde faktisk mange gode løb og placeringer, men præmierne afspejlede det bare ikke.
 
Ja, flot er det da.
 
Gamle Pjalte i vandet.
 
Desværre måtte vi sande at det nu er slut med agility for gamle Bum, han var træt og havde svært ved at springe. Han er også blevet over 10 år, men Thomas kan mægtig godt lide at løbe agility med ham og er trist over at det er slut. Pjalte fortsætter selvfølelig på rallybanerne og hvis han bliver mere fleksibel så kan det da også være at det bliver til et enkelt seniorløb eller 2, men lige nu er han stiv og gammel. Pjalte trives heldigvis som sofahund og elsker alt hvad der minder om afslapning mere end agility og arbejde. Jeg kan huske engang jeg ville løbe med ham, første dag gik det rimeligt, dagen efter satte han sig ved byskiltet, ville ikke med mere, da jeg havde løbet en omgang som tog ca. en ½ time kunne jeg hente ham ved byskiltet igen, efter dette var det kun Spilop der kom med. Så Pjalte har altid synes at motion var overvuderet og han skal nu have lov til at nyde sit otium.

 

"Klik en jagthund" kurset er der kommet datoer på.

Holdløbene bliver d. 17 okt. herude, 4 forskellige løb under temaet have en god hukommelse.

Bane 1. 4 forskellige baner i hver sin farve. Træk en farve og løb banen direkte

Bane 2. Stafetten. 4 små baner, holdet aftaler hvem der skal løbe hvad, men hvis en laver fejl skal næste holddeltager løbe "fejl" banen og så bliver fordelingen forskubbet.

Bane 3. 2 baner, hold mod hold. En ydre bane som gælder fart, og en indre bane hvor der kan tælles point. Hold 1 løber ydre banen, men et andet hold samler point på indre bane.

Bane 4. Kongens efterfølger. Banetegningen udleveres og tiden startes, ingen på holdet må tale sammen, deltager 1 får tegningen og løber banen, deltager 2 løber banen, hvis dommeren dømmer banefejl løber deltager 2 straks ned i start området igen og deltaer 1 gentager banen.

Der skal være 4 på et hold. På alle baner gælder det at mindst hund bestemmer springhøjden, men pas på, det kan også komme til at gå for stærkt. 1 præmien er en træningsdag herude med et tema holdet bestemmer. Hundemassage og billeder af hundene.

Agilitytræneruddannelsen skrider også fremad, men hold da op der skal laves meget materiale, så der går lidt inden det falder på plads.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s