Spilop muntre sig trods alder og gigt

Lørdag stod programmet på DM i rally for Spilop, Barney og Sådan. Desværre var vi først orienteret om vi skulle deltage 14 dage inden, og jeg var som skrevet jo i Sverige ugen før, så 3 gangs træning var hvad det kunne blive til, den ene lå om fredagen lige før, så fejl og mangler stod ikke til at rette.
 
Susanne og Ilka. Susanne kom med i finalen, desværre skulle Ilka ind midt i regnvejr med Concordia, så alle øvelser hvor måsen skulle i sæddet bliv lidt svære. Terrier.
 
Venter på resultater.
 
Kreds 6 havde fået stablet et rigtig god arrangement på benene. Indmarch med Århus Garden, kun lige rundt på plænen i modsætning til Dchs langsommelige 2-4 km. projekt med hunde etc.
 
Hyggeligt
 
Jeg skulle desværre gå 2 rallybaner afgangen hele tiden, det var mere end min hjerne kunne kapere. Jeg kan normalt banerne udenad og behøves ikke se på skiltene, og har gjort mig det for en vane, også når jeg træner. Havde jeg vist dette, hvad jeg enten meldt en hund fra ellers var der jo en udemærket agilitykonkurrence i Varde.
 
Sådan var udtaget i begynder, Spilop i øvet og Barney i ekspert. Sådan gik et forrygende program ved Trine, og blev udtaget til finalen som 2. bedst. Barney stressede desværre op sammen med mig og han var helt ustyrelig, ved f.eks bliv et skridst øvelsen besluttede han sig helt hæmningsløst at dutte på skiltet, han stod som en høne og prikkede på skiltet, flere gang blev plads øvelserne til sit, dæk, stå i hastigt tempo øvelser. Da han havde rejst sig 2 gange fra ærespladsen opgav stressede ham og jeg, og Barney fik ikke bestået. Barney har fået 100 point flere gange, men vi arbejder vist ikke så godt under pres.
Spilop gik et godt øvet program og blev også udtaget til finalen som 3 bedst.
 
I finalen gik Sådan et super godt program, men ingen kunne slå Javo superhunden, han fik vist kun et fratræk på et point, men jeg var sikker på at Sådan og jeg havde klaret det rimeligt godt. Da jeg så skulle går bane med Spilop siger dommeren til mig at hun gerne ser at jeg denne gang tager en alm. halsbånd på min hund. Hva’ mener du ser jeg. Dommeren siger "Ja jeg kan lige så godt sige at din anden hunde har fået et fratræk for at have en jagt line på"  Jeg var chokket. Gik lidt bane vendte tilbage til dommeren og spurgte om det var seriøst. Ja fik jeg at vide. Jeg fortalte hende at Sådan altid havde stillet op med jagtline på og det er aldrig blevet kommenteret. Til dette fik jeg at vide, dette er DM og så bedømmer vi lidt hårdere. Hva´sagde jeg hvordan skal jeg kende reglerne når jeg aldrig får det at vide. I Hedensted d. 19/4 blev jeg bedømt af samme dommer med samme line på og fik 98 point. Dette resultat var årsagen til at jeg blev udtaget til DM i det hele taget. Jep, jo ja, logik for perlehøns, så pas på agilityfolk læs reglerne, det kunne være at der i weekend blev håndhævet regler som aldrig er blevet håndhævet før!!!!!!!!!!!!!!!!
Sådan har af resultater tidligere fået 94, 99, 98 og alle med en jagtline på.
 
Her ses Sådan og jeg i Hedensted ved samme dommer og sørme en jagtline. Hva!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
 
Sådan blev nr. 8 med 100 point i første runde (med jagtline) og 90,5 i anden. Øv, Øv, Øv han gik super flot.
 
Tillykke fru. Ammitzbøll en 8. plads.
 
Spilop lavde flere små fejl i sit andet gennemløb, men på trods af dette endte hun som danmarksmester i rally øvet, hvordan ved jeg ikke.
 
Spilop det gamle lig fik 96 i første gennemløb og 97 i andet.
 
Javo nr. 1 i rally begynder, Spilop nr. 1 i rally øvet og Aya nr. 1 i rally ekspert. Tillykke og tak for en god dag.
 
Rallybedømmelserne bliver desværre ikke udleveret, derfor er det svært at bliv klog på hvad man har gjort forkert. Nogen gang ved man selv at et skilt glippede eller en øvelse skulle laves om, men oftest så har jeg ikke en ide. Jeg synes et mere åbent system kunne være fantastisk. Pia Johsen fortæller altid lidt, så kan man da blive klogere og vide have man skal gå hjem og øve, selvom hun altid snakker lige midt i den bedste belønningstid 🙂
 
Søndag stod på Jyskmesterskab i agility
 
Jeg behøves ikke kommentere det så meget andet en at sig, der er langt til Thyholm for så mange disk. Thomas mangler stadig et spring udtag med Dipsy (fik et lørdag i Varde)
 
Jyskemester i 2009 blev 2x Jesper (Indy og Baloo) og Vibeke (lady) Tillykke.
Regn og lang vej hjem.

 
Dumme og Dot har leget i mudret.
 
Flot gang gulv ikke.
 

 
 
Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Et svar til Spilop muntre sig trods alder og gigt

  1. Susanne og Jan siger:

    Et kæmpe stort tillykke med Spilop 🙂 Det var rigtig synd med Sådan, han gik bare godt. Hilsen Pia

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s