Over stok og sten

Barney og Jeg havde 2 (næsten) super løb i dag. Springløb kunne vi ikke have gjort meget andet ved og her blev han nr. 11, agility løbet startede Båthorn lidt langsomt på de 4 første forhindringer, men ellers et super løb. Barney og jeg var begge på vågne og friske i dag, det rakte til en 6. plads samlet og vi er ovenud tilfredse.
 
Båt i fin stil.
 
Flyvende Barney.
 
Stod til præmieroverrækning og irreterede mig over alle de folk han gerne ville hilse på, da der var et høfligt menneske der mindede mig om at han for 5 år siden ville have spist dem alle. Han gør det sgu godt den skøre kugle. I øjeblikket er han udlånt som terapihund hos Anne og John som har mistet 2 hunde ret hurtigt efter hinanden, nu har de kun en tilbage og Fnuggie var blevet lidt trist, så Barney er terapihund for Fnuggie og det går godt. Regner dog med at få ham hjem efter VM, her er jo alt for stille.
 
Spilop er blevet gammel, hun løber ikke så hurtigt længere, men det gør jeg hellere ikke. Hun nyder hvert sekund, vi skændes hele vejen rundt om hvem der må sige mest, og hun har ikke ondt når hun er færdig med at løbe. I springløbet var hun gammel og træt og blev nr. 8, til agilityløbet var hun frisk igen, hun varmede faktisk kun op i springløbet 😉 Hun blev nr. 7 i agility og samlet blev hun nr. 4. Ved ikke helt hvad hun skal til næste år, muligvis senior eller alm. klasser, kommer an på Loppen, det vil tiden vise. Men mit gamle lig Spilop blev ret faktisk nr. 4, ja hun er en ener. Hvis jeg kunne få hende klonet så gjorde jeg dette, hun er en super hund.

 
Små. Jesper med Emsi, en meget rørt Tommy med Olsen og Lillian med lille Mille
 
Mellem hunden. Jannie med Cody, Ann-Britt med Diesel (også en gammel "senior" hund) og Gitta med Vanilla
 
Regin med Nike, Sarah med Simic og Klaus med Kimmie.

 

Gammel med sej.
 


Fin stil på max højde.


Flot mur ikke 🙂

Nogle ville sige at en 4. plads og en 6. plads er nærved og næsten, men for mig er det topdollar. Når jeg går ud fra en bane og tænker vi har gjort det godt, så er jeg tilfreds. Thorleif og jeg snakkede mål lørdag, og jeg opnår alle mine agilitymål hvert år. Målet for 2001, 2002, 2003, 2004, 2005, 2006, 2007, 2008 og 2009 "Mine hunde og jeg skal have det sjovt når vi løber agilty" Jeg har opfyldt målet siden 2001 og mon målet ikke bliver det samme i 2010.

Anne Kew havde en meget udemærket kommentar til mig " når grundmaterialet ikke er i orden" og det er helt rigtig. Jeg køber jo de mærkeligste hunde og hvis man vil til top så skal man nok bruge mere tid på at vælge en korrekt hvalp, af korrekte afstamninger, og af den rigtige race. Men så enkelt skal jeg ikke gøre det, så ville det jo blive for kedeligt og min målsætning ville måske blive anderledes, så kunne det være jeg skulle til at være ambisiøs og det ville jeg være kede af Åbenmundet

 

Advertisement
Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s