Dipsy ved hvornår det gælder

Thomas havde været så heldig at Odenses stævne blev landsdækkende og at han kunne få lov til at tilmelde sig i sidste øjeblik. Thomas og Dipsy manglede nemlig 1 spring udtag for at blive udtaget til DM. Sørme så om det ikke lykkedes, Thomas og Dipsy er nu udtaget til DcHs DM. Godt Dipsy ved hvornår det tæller.
 
Pas på derude, Dipsy ved hvornår det tæller
 
C-prøve med Dot-Com
 
Jep så har Dot og jeg forsøgt os ud i endnu endnu markprøve. Vi var oppe ved en meget sød dommer, Pernille Lillevang, ligegyldig hvor dum min hund var, fik hun mig overbevist om at vi kunne gå på vandet. Nå men det gik endeligt ok, alt var fryd og gammen indtil søget.
 
Her er hvad den søde og forkølet dommer skrev
 
Fri ved fod: Super flot
Ro på post: Super
Skudfasthed:ok
Diregerbarhed: Jamen altså så flot (vi skulle lægge en kanin ud og efterfølgende sende hunden ud til kaninen)
Vandarb: Udemærket vand arbejde
Vildtbehandlig: Super på alt fulge vilde, skal opfordres lidt på kaninerne i søget (den søde dommer mente at det var at opfordrer lidt at gå ud til kaninen og sig at hunden gerne måtte samle op, lille bitte opfordring ;.)
Søg. Kanin, and, kanin, and, and, due. Søger i godt tempo gennem hele søget kommer over hele området, bringer alle vildt arter, mgl. lidt rutine og sikkerhed. (Pernille hjalp lidt her også)
Helhedsindtryk: En rigtig dejlig jagthund der løser alle opgaver med god støtte fra sin fører. Lidt fin pudsning på kaninerne, så er den der.
Præmiering: 2. pr.
 
 
Begge gang jeg har været til prøve har dommerne været super til at rose æselet og hunden, rigtig dejligt, tror ellers jeg ville holde mig til agilityen, det ved jeg da jeg har lidt forstand på. Det gå simpelthen over min forstand hvordan hunden sidste mandag uden opfordring bragte 2 kaniner og i mandag 2 kaniner, hvor jeg på den ene måtte lave et hjemkald og så søndagen imellem synes kaniner er den grimmeste vildtart med meget store fortænder og ingen intentioner har om at putte den i sin mund. Uha ja da, det er jo charmen ved hundetræning, crawltag på dybt vand, hundetræneren må tilstå hun har ikke en ide om hvad der forgår inde i en golden retrievers hjerne, men hun er tilgengæld sikker på at Dot-Com vender tilbage i 2010 med mere karse på køleren og er klar til at løse markprøve mysteriet.
 
Nå nu når vi snakker om hvor små golden retrievers hjerne er, vil jeg der gerne opfordre alle med mod på en aktiv og ihærdig hundhvalp til at kigge ind http://www.falkirks.dk/ Der er flere tævehvalpe tilbage som søger aktive hjem. Jeg har lovet at passe en indtil den bliver solgt, og jeg udfordre alle med mod på træningskonkurrence til hvem der kan lære dem spandøvelsen først.
Nu siger I nok alle den beholder hun, men rolig nu, støvsugerroboten Robort kan ikke klare flere golden har i huset, og jeg mangler stadig en del domtering på min egen, så den lille gyldne hundehvalp vil kommer herfra før den bliver 25 år, desuden står den på ft spanielshvalp til næste år, og den er bestil.
 
Torsdag morgen drager vi afsted til Østrig, Elsebeth er indsat som formand i Hannes Hundecirkus, stemmen er varmet op til at heppe på det Danske agilitylandshold, intet er pakke, intet er vasket, men jeg ved hvor hunden skal hen og får nok styr på resten onsdag nat. Bliver dejligt. Kun at skulle råbe og skrige i 3 dage, lige mig. Thomas ønsker mig nok til månen inden søndag, men skidt larme er min mission.
Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s