En tom blog er IKKE tegn på et tomt liv

Ja lige en kort beskrivelse af livet på farmen

 

I forrige weekend blev Barney nr. 2 til DcHs DM og Spilop blev nr. 4. Barney prætation var ikke prangende, så jeg praler ikke så meget.

Vi har lånt lille hundehvalp, som går under navnet Lillen her ved os. En mægtig golden hvalp, som desværre har haft problemer med maven den sidste uge. Så vi er oppe mange gange i løbet af natten, nogle nætter. Aff. prøve er sendt til Tyskland og svar kommer om 2 dage. Hun er blevet meget tynd, men er ellers upåvirket af situationen. Hun er en meget frisk og frejdig hundevaps, har endnu ikke set hende blive bange for noget. Desuden så er hun snart færdig med hendes spandøvelse, selvom det pga. problemer med maven ikke er blevet til så meget.

Thomas og Ole har været ved at føre plader ned på hallen, så det ikke trækker så meget derinde.

I denne weekend holder DGI kursus herude med mig som instruktør.

Klik en jagthund er blevet skudt igang, første gang jeg har undervist i det. Det er kommet rigtig godt fra start, gode kursister med en sund portion skepsis, som stiller alle de rigtige spørgsmål. En dynamisk gruppe som jeg glæder mig til at undervise 2 gange endnu.

Næste weekend står på holdturnering, hvis der er nogen der mangel deltagere på et hold hjælper jeg gerne med at sætte jer sammen. Husk sidste tilmelding er d. 12.

Anne Line Petersen, Bowen behandleren kommer igen d. 20 okt. der er endnu ledige pladser.

Uge 42 har jeg en del enetimer i, og pt. går det meste af min tid til at få holdlisterne til at gå op i en højere enhed. Jeg starter nemlig nye hold op i uge 42, og vil selvfølelig gerne have at der er plads til så mange som muligt.

Vores internet er ned på 3. dagen, derfor sidder jeg med Helles mobile modem, og prøver på at hente så lidt som muligt. Derfor ingen billeder denne gang.

Reklamer
Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s