Weekenden uge 42

Jep weekend stod på uofficiel holdturnering. 7 hold havde tilmeldt sig, jeg havde håbet på større opbakning, men vi besluttede at gennemføre, så både deltagere og os fandt ud af om det overhovedet var morsomt.

 

Konkurrencerne var meget sjove, og selvom jeg ikke deltog så grinede jeg så tårene trillede mange gang, at se de forskellige måder folk taklede opgaverne på, og se når den berømte sort klap gik ned, Louise og Anne Mette var herlige eksempler på dette, monteret med en banetegning de hverken kunne hitte hoved eller hale i.

 

 

Viby vilde vikinger, bestående af Gitta alias ”kan fare vild på en alm. agility flere gange” Thorleif alias ”bedstefaderen med strå hat og cigar” Sophie og Christina, de 2 sidst nævnte holdet røven oppe på hele holdet, vandt konkurrence på et hængende hår over Black and White med Anne Mette, Kevin, Sanne R. og Elsebeth.

 

Hvem der vandt eller tabte var ikke det vigtigste, det vigtigst var at alle havde det sjovt, selv holdet Onsdags glemsel som indtog en suveræn sidste plads, jeg syntes de gjorde det meget godt, det var feltets absolutte mindst erfarende hold, og erfaring i denne turnering havde stor betydning, når der skulle huskes baner og kigges på banetegninger.

 

Da vi skulle holde Surprise party  for Yvonne efter turneringen, så blev vi nød til at indlægge lidt ekstra pauser og en golden slalom for at få tiden til at passe, så hvis nogle af deltagerne undrede sig over afviklingstempoet så var det bare derfor.

 

Surprise Y

 

 

Sanne Rohde udføre hjorte yoga øvelse eller hva!!

 

 

T uden takt og tone synger Sing Star( gud bedre det)

 

Mette og Louise slår sig løs.

 

Efter hold turneringen lokkede jeg Yvonne over i huset og alle de andre dækkede bord og pyntet kagemand. Yvonnes mor var forgangskvinde for festen, hun havde arrangeret, sørget for forret og dessert, samt udsmykning og drikkelse. Majbritt stod for flæskestegen. Yvonne og jeg gik over igen og der blev overrasket. Yvonne vil ikke have der bliver holdt fest for hende og hun skulle lige mobse lidt af, men til sidst overgav hun sig og festede med partyaberne til kl. 3.30 hjulpet godt på vej af Sing-star.

 

Søndagen stod for Thomas vedkommende på tømmermænd og et forsøg på at komme over alle de sange ham og Y havde sunget. Dot-Com og jeg tog til uofficielle WT i Skjern. Elsebeth og Smilla var også taget tidligt hjem fra festen så de kunne deltage. Elsebeth og jeg havde en mægtig hyggelig dag med meget kaffe, slik og ventetid. Heldigvis havde jeg vores 2 luksus stole i bilen, så vi lignede 2 turister på udflugt til hundeprøve, men heldigvis afspejlede vores point ikke turistklassen. Dot-Com fik 19 point i søget, fratræk fordi jeg bad ham om at bære ordentlig og ikke rulle. 18 i 2 enkelte markeringer fratrukket 1 point på begge markering fordi han løb for stærkt og ikke slog næsen til hurtigt nok. Næste post var igen 2 enkelte markeringer har fik han 19 point, første markering gik han ligeud og lige hjem, men nr. 2 ledte han lidt efter og derfor minus 1 point. 4 post var vandmarkeringen, den måtte jeg lige prøve 2 gange, da jeg ikke fik peget ham i den rigtige retning på anden markering, så i første forsøg fik jeg 8 point, men i andet forsøg fik jeg heldigvis vist ham i den rigtige retning på landmarkeringen. Andet forsøg fik jeg 15 point, 5 pointsfratræk for at smide vandmarkeringen på jorden, og vi har kun trænet 3 meter fra vand og her var der 25 meter (mindst J) så han rystede sig lige inden afleveringen og dummien var på jorden. I alt fik Dot 71 point ud af 80. De havde slået uøvet og øvet sammen og uddelte kun præmier til 1. plads, den blev vundet af en øvet flatcoated med 72 point, så mon ikke Dot var med der oppe af. Elsebeths Smilla klarede sig også vældigt godt og det til trods for at hun både fik skidt og pisset under arbejdet, men heldigvis så ser de med lidt mildere øjne på dette i Retriever Klubben end vi gør i DcH. Vi havde en sjov dag og jeg er klar til en gentagelse.

 

 
Reklamer
Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s