31. dec. træningskonkurrence

Jeg har fået mange positive tilbagemeldinger på træningskonkurrencen d. 31. dec. Det bliver derfor en realitet at jeg ikke skal ligge på sofaen den dag, men være ude i hallen til endnu en gang agility sjov. Jeg laver fluks en indbydelse og sender den ud på nyhedsbrevet.
 
Åbning af hundesvømmehallen sker igen dennne weekend. Desværre kommer vi ikke afsted før i næste uge, men vi glæder os. Vores hunde svømmer for at holde sig i form og forbygge agilityskader, desværre har svømmehallen haft lukket i et ½ år, og jeg har kunne mærke forskel, flere "skader" og dårligere kondi, så målet her på Årupvej er at vi igen kommer afsted en gang i ugen. I kan læse og se mere om den nye forbedrede svømmehal her i Hedensted på http://www.dortheasminde.dk/
 
Lima alias Lillen efter 2 omgange i ringen medd Disney Sjov.
 
Lillen bliver hente af Henrik fredag morgen, heldigvis er jeg ikke hjemme, så stortuderiet er afblæst, men det bliver trist og her bliver noget tomt, men vi håber selvfølelig at hun sætter ligeså meget farve og ballade på tilværelsen i Bjerringbro som hun har gjort her.
 
 
Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s