Sanne i skarp træning

Jeg har fået lov til at låne en hund i et ½ år for at løbe agility med ham. Jeg skal nok tage et billede så I kan se dyret.
 
Ja, ja nu tænker i nok, men 6 hunde har hun så ikke nok at give sig til. Desværre er jeg ved at løbe tør for agilityhunde. En er for gammel, en er for ung og en er for tung. Jeg har Dot som bliver 1½ d. 3 feb. og han er tidligst klar til sommer, desuden har han jo fået en 1. på albuen, og den regner jeg med at genfotografere til sommer. Ikke for at få ændret status, men for at sikre mig der ikke er yderligere forandring i leddet, for hvis der er det, så man han vist hellere befinde sig på markprøver end på agilitybanerne, men det vil tiden jo vise. Ja så indtil da har jeg så fået mulighed for at løbe med lånehunde og han skal bo ved mig i et ½ år. Han er nem og vi opdager næsten ikke han er her.
 
Jeg er lige blevet færdig med at afholde fredagskursus i kold, men godt selskab, og i går gik det op får mig at min kalender er helt tom i denne weekend, det er ikke sket i et ½ år. Hadsten Hunde Hotel har lejet hallen, og jeg har fået lov til at træne med, hvor dejligt, jeg skal gå på et hold. Glæder mig helt vildt til en rolig weekend og vil nyde det.
 
Så for at fejre weekenden får i lige denne muntre sang med på vejen
 
 
Reklamer
Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Et svar til Sanne i skarp træning

  1. Berit siger:

    Det lyder da spændende. Hvem flytter ind?

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s