HJÆLP

Ja, som tidligere skrevet på facebook så har Linda (DcH Vejles formand og primus motor i DcH Vejles stævne denne weekend) brækket en ankel 2 steder. Hun har heldigvis styr på det meste, men i og med hun ikke kan komme og selvfølelig den sidste finpudsning og indkøb etc, hjælper planlægning etc, har jeg og mange andre fra DcH Vejle fået en del ekstra opgaver. Vi håber selvfølelig at alt forløber godt på dagen, men at få sat sig ind i alt ting 3 dage før er umuligt, så I må bære lidt over med os alle
 
Tidsplanen laver Thomas i aften, så skal vores gode kassere/beregner/webmaster lige have tid til at lave det færdig og så kommer det ud.
Præmieropgaverne er uddelegeret til Sanne og Lillian.
Jeg handler ind og er praktisk gris og prøver at samle trådene, sidder lige nu og spekulere på dommersedler, snolder, nr. skilte, kuglepenne etc, hvordan det står til på hjælper fronten.
Majbrit henter alle tingene vi mangler fra klubben, samt overtager min søster hvalp, som vi ellers sittede. Pladsen bliver overtaget af lindas Katja. Tror der ville blive for meget liv og glade dage med 2 hvalpe og 7 andre hunde.
 
Ang mail som vedrøre stævnet. Alle mails sendt til Linda i dag og i morgen bliver ikke læst, så hvis I vil os noget så send lige en mail til mig i stedet på spilop@mail.dk, så vil det være meget fint.
 
Nå jeg må hellere begynde at væbne mig til heftig aktivitet frem til efter weekenden
 
Lige en indskud bemærkning
 
Anne Line Petersen http://www.a-touch.dk/ kommer d. 25/2 og behandler hunde mellem kl. 10 og 14. Skriv hvis I kunne tænke jer en tid
Advertisement
Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s