Forår på vej (måske)

Ja efter en god gang maveflu har jeg bruge hele ugen på at arbejde mig op i timer igen. Jeg har haft god hjælpe i Thomas og Elsebeth, så alle holdene har fået træning. Tak til jer to. Jeg er atter frisk som en havørn om en et par kilo lettere, bare rolig ingen knogler stikker ud endnu, det kræver vist 6 – 7 omgange mere.
 
Dot-Com trækker Dumle afsted. Fra i sommers.
 
Dot-Com er syg. Han hoster, sprutter og kaster op, men kun når han ligger stille. Han har været ved dyrlæge flere gange og de kan ikke finde ud af hvad der er i vejen med ham. Sidst fik han lavet en kontrastvæskeundersøgelse af mave-tarm systemet, 20 røngentbilleder og vi er stadig ikke klogere. Han er på pencillin og alt mulig andet godt, og vi håber han snart bliver frisk igen, for hans skyld, men så sandelig også for vores nattesøvns skyld.
 
Først på ugen faldt der en del sne, og det er altid spændende at stå op om morgenen og se hvordan grusvejen på 700 meter tager sig ud.
 
Onsdag aften gik det helt galt. Det sneede og blæste, så det var lige ved at ende med vi fik overnattende gæster. Brian sad fast 3 gange i hans Fiat Punto og sidste gang sad han oppe på en snedrive ude på vejen,
 
Brian og hans lille Punto sittede fast på maven.
 
Min søster Pernille var her ellers med sin Jeep og havde hjulpet ham fri de første 2 gang, men at forsigtigt hensyn til undervognen på Brians bil måtte jeg lokke naboen til at rykke ud med hans rendegraver, heldigvis var Cresten hjemme og gad rykke ud. Brian var første man på holdet der skulle hjem, så selvfølelig sad dem bagved også fast, men hjælp fra nabo og søster kom alle hjem.
 
Resten af holdet. Ikke de mest fantastiske billeder, men det er hvad en iphone kan klare en mørk aften med sne og blæst.
 
Når nu jeg snakker om min HELT fanatastiske iphone så prøvede jeg i torsdag at optage 2 deltagere på mit hold med den. Hellere ikke topkvalitet, men nem at betjene, nem at overfører både til You tube og facebook, og når noget er nem kan jeg få lyst til at gøre det igen. Om end kvaliteten er dårlig så kan man se hvem der løber og hvorhen. Uha elsker min iphone.
 
En kraftig foroverbøjet Anna med Karla Malone.
 
 
Laila og Bonnie. Den hurtigste storpudel jeg nogensiden har set, omend det oftest er den vej Bonnie behager, men Laila og Bonnie skal nok blive enige på et tidspunkt.   
 
I stedet for sne har vi nu vandpytter over alt. Vores parkeringsplads er en stor sø, men jeg har set jord herude et enkelt sted og det for første siden 15. dec. Så foråret er på vej (med et lille varsel om snestorm)
Advertisement
Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s