R.I.P. Dot-Com

Dot-Com d. 3/8-2008 til d. 18/3-2010
 
Vi har i dag truffet den meget svære beslutning af aflive Dot i en alder af 1½ år. Han fik i sidste uge konstateret megaesophagus (stort slapt spiserør) efter 1½ mdr. natlig hoste, da han så oveni fik konstateret en sjældent svamp i lungerne, som komplicerede behandlingen, var der ikke mere at gøre.
 
I går aftes var han demo hund på "klik en jagthund", og en rigtig god en. Forrige weekend var han på Brownshunters træningstræf og gjorde det rigtigt godt. Billeder heruden er taget fra træffet.
 
 
 

 

Han var rigtig god til alle de grundlæggende ting i jagttræning, han manglede lidt karse på køleren, men det blev bedre månede for månede. Han havde endda indenfor de sidste par månedere fået lært dobbeltmarkeringer, hvilket igennem lang tid har været vores achilleshæl. Fornyligt var vi begyndt på agility, hvilket han nød så meget at banen stort set var raseret når han havde passeret. Morsomt at opleve ovenpå hans lidt mere forsigtige tilgang til jagttræning.

Dot-Com du var en ener, vi har nydt hvert sekund i dit selskab (pånær da du var mindre og havde for vane at tisse i vores seng :-), vi håber du har været lige så tilfreds med at bo sammen med os, som vi med dig. Vi kunne dog godt have ønsket os noget mere tid med dig, det var jo først nu vi rigtig skulle ud og opleve verden.

Jeg ved du er et godt sted nu med masser af nedlagte agiityforhindringer og duer du kan få love til at kvase eller hente som det passer dig. Farvel Dot-Com.

   

Reklamer
Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Et svar til R.I.P. Dot-Com

  1. Marie siger:

    Nej, vad hemskt tråkigt 😦 … en så vacker hund, och så duktig (har läst dina träningsjournaler). Sorgligt med ett så kort liv. Kram Marie med Mascot…

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s