Goddag til Kanvas

Ja, når man siger farvel til noget involvere det ofte at sige goddag til noget andet. Og selvom jeg holder kurser i impulscontrol, skal jeg ikke selv have skyld for at eje dette. Når man nu interessere sig for retrievertræning er det jo helt umuligt ikke at eje en sådan. Så Malene Birkebæk blev sat på opgaven, så jeg ikke bare tog den første og bedste, så Kanvas skulle i teorien være god sundhedsmæssigt og arbejdsmæssigt.
 
Jeg havde Helle ud og tage billeder af dyret i går, men desværre gik noget galt, så i må møjes med mine møgdårlige iphonebillder igen.
 
Lille Kanvas er 12 uger, og som I kan se bliver han nok en shetlandspony og ikke en yndig gazalle som Dot, så Thomas må løbe med ponyen når den bliver STOR
 
Øv man bliver våd i svømmehallen
 
Og træt.
 
Faktisk er Kanvas Dots modsætning. Stor, grov og temmelig fremmelig, han har allerede lettet ben, det har jeg aldrig før set ved 12 uger, ja, ja vi må se om det er godt eller skidt, vi vil dog fluks gå i gang med en klikker og en spand, han må jo hellere blive klikket midt over lige som Dot. Han skal jo stå i fodsporet af en "stor" hund.
 
 
 
Reklamer
Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Et svar til Goddag til Kanvas

  1. Lone siger:

    Hvor ser han dejlig ud.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s