En GOD dag

Ja hvad er en god dag for hundetræneren.
 
I dag har bestemt været en god dag. 3 gange i dag har jeg tænkt at det er en ære og et privillegium at få lov til at undervise, hjælpe og selv træne hunde.
 
1 gang.
Har besluttet det er slut med weekendkurser pga. af mit hårde program i løbet af en uge, men i dag havde jeg en gammel aftale med Helle Søht fra  Dch Odense om at Susanne Pedersen og jeg skulle holde et rallykursus i Odense for DGI. Kl. 7.30 køre jeg hjemmefra og tænker, hvorfor har jeg sagt ja til dette. Gider ikke etc. Jeg har i øjeblikket også problemer med hoste og sover ikke så meget. Nå men en aftale er en aftale. På kurset var der 16 tilmeldte og hele 14 på venteliste, ud af de 16 havde jeg kun undervist 4 af deltagerne før, så jeg fik æren af at møde en masse nye mennesker med hver deres indgangsvinkel til hunde træning. Uha hvor kunne de spørge og høre, jeg var helt høj da jeg kørte hjem og jeg er sikker på at alle deltagerne fik noget med hjem, enten fra Susannes del eller min del. Susanne og jeg har før afholdt kurser sammen og vi suplere hinanden vældigt godt. Jeg hader regler, skilte og struktureret træning og Susanne er lige modsat. Så tak til Susanne for at styrke mine svage sider og tak til deltagerne for medlevelse og engagement. Hvis alle weekendkurser var således gjorde jeg det gerne hver weekend.
 
2. gang.
Yvonne ringede, hun blev nød til at fortælle hvor dygtig hendes retriever havde været på uoff. WT i dag. Yvonne og jeg har gået og trænet lidt sammen engang i mellem. Alle dommerne havde sådan rost hendes hund. Berta bestod ikke, men det var marginaler og Yvonne og Berta har masser af mod på WT i næste måned på Ørumgård. Godt kæmpet Y og B.
 
Y og Berta
 
3. gang.
Kommer hjem til Thomas kl 17.30, han står klar udenfor med Kanvas, og spørger om jeg lige vil træne med ham inden maden. Ja da. Når så hunden, jeg ikke engang har haft en uge, kan kontaktøvelser med baglænsgang, ikke spise godbid før værsgo, søge efter tennisbold, bringe den tilbage. Så synes man jo den lille hvalp er meget dygtig. Jeg kunne ikke engang træne hjemkald med ham, da han ikke forsvandt fra min side, da han allerede har fundet ud af at træning er det sjoveste.
 
Kanvas har helt styr på mine fødder.
 
Ja, sikke en god dag at være hundetræner og tak til alle.
Reklamer
Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s