Weekendkursus med Johanna

Som altid et godt kursus. Vi skulle prøve at blive så gode hundetrænere som muligt, jeg havde Kanvas med, og han var lige så ukoncentreret som en 4 mdr. skal være og jeg gjorde mit bedste (og en gang bliver det nok nok) Vi fik alle mange gode råd til at forbedre vores timing og masser af tricktræning (med formål) til vores kursister.
 
Søndag var jeg dog væk indtil middag, Sådan går nemlig til spanielstræning. Han har en problem med lyd, har nok hørt for meget på mig, så han tror han skal snakke så snart der er en pause i arbejdet, så i dag (efter at have prøvet meget andet) fik han et vandhalsbånd på, det tog toppen af piberiet og jeg krydser arme og ben for at det snart bliver bedre, men i dag i modsætning til de andre dage forstod han at det var piberiet jeg var utilfreds med. I øjeblikket er Sådan ud og træne dagligt (han søger efter hare og finder tit en) for at træne ingen pibning, går rimeligt herhjemme, men ude er det noget skidt. Har dog fundet ud af at træning med Mille i søget kan udløse det også, så jeg kan få trænet det lidt herhjemme også.
 
Sød Sådan, ja uskyldig ser han ud, og det er meget svært at skælde ham ud, for han er sååååå søøøød.
 
Mille trives, og har fundet ud af at Spilop er ond og mad skal spises når det serveres. Hun træner agility med Thomas og jeg må hellere komme igang med til apporteringstræning, håber på en apporteringsprøve med hende i år, hvis vi lægger os lidt i selen.
 
Marlene Birkebæk har været på besøg med kamera og en "trigger-happy" finger. Tak til Bækken for fine billeder af Vilde Mille med vandskræk 😉
 

Jeg rør ikke vandet.
 

Jeg GØR det ikke
 
Nå så skidt da.
 

Mille med antennerne ud.
 
Ja, jeg har jo oven på dette hunde-boom helt glemt lånehunden Boss. Vi træner forsat videre, primært på handling (ingen fremadsendelser og ikke for mange tunneler) slalom, slalom indgange og felter, han forbedre sig for hver dag, men vi har stadig en del gøremål tilbage, men jeg ser meget frem til stævnet i næste weekend, så vi igen kan få en status rapport. Ønsket for weekenden er bliv ved start, felt, god springteknik og at slalom har 12 pinde i alle 4 løb, men tiden vil vise hvor vi står, og da vi har købt nyt kamera, så skal jeg nok belemre jer alle med hvad der sker.
 

Hvad søren, det er jo Boss Budding (hans nye til navn, da han ifølge mig og Louise lever for godt af Kingsmoormad herude) med en due. Dog i et ret uregelmenttært vingegreb, men duen kom hjem. Ja, ja der skal nok blive en rigtig jawt-hund ud af ham også. Ikke rart at være den eneste hyrdehund i en flok, så man må vel tilpasse sig.
Reklamer
Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s