Kanvas træner

Ja, ja selv om hundehvalpe træning ikke rigtig er mig, så prøver jeg at være rigtig energisk. Jeg vil gerne have så mange grundfærdigheder på plads som muligt inden vi skal til de lidt større ting. Så stakkels Kanvas træner 1 gang om dagen i baggangen, en gang hjemkald (bare på alm hvalpeluftetur) og lidt apportering, søg, markering hver dag. Desuden går han til rallytræning om mandagen. Vi træner ikke rigtigt skiltene, men det at træne med andre hunde og hvad værre er en masse pinde, Kanvas vil nemlig helst lave det altsammen til træflis, men han skal nok få det lært.
 
Ja, ja hundehvalpen havde ikke rigtigt fået tygget af munden inden jeg sagde værsgo
 
 
Han mangler lidt sikkerhed i kommadoen endnu, og det er vores næste projekt. Kanvas kan kun stå endnu, han ved godt hvad sit og dæk er, men vi har ikke trænet det så meget, jeg synes det er nemmest at træne stå færdig først.
 
Apportering
Ja, ja noget på vejen er vældig interessant på tilbagevejen. Jeg drejer mig lidt når han skal aflevere, hans hundehvalpekrop kan endnu ikke give en hel omgang, men det kommer. Normalt træner vi afleveringer for sig og apportering for sig. I apporteringer vender jeg mig om tager dummyen og kaster en bold, for at for et hurtigt hjemløb og ingen bytterier. Ja ja vi mangler meget endnu.
 
Min søster Pernille er lige i form til den kommende agilitysæson. NOT
Reklamer
Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s