En mageløs weekend med en MAGELØS hundehvalp

Jep i weekenden var vi på kenneltræf med alle de gule.
 
Kanvas hundehvalp 4 mdr. gammel. Så sød. Ikke i slægtforhold med nogle af kennelerne som afholdt træffet, men da jeg tilmeldte mig regnede jeg jo med at skulle afsted med Dot-Com, så jeg kom med på et wildcard, tak for det.
 
Lørdag stod den på træning om formiddagen. Ved Cha havde vi lidt alm. hvalpetræning og ved Henrik havde tilbagesendinger på 2 dummies, hvor Kanvas meget gerne ville hente den bagerste dummy først, og det i begge forsøg, men bytter dog ikke undervejs.
 
Lørdag eftermiddag var jeg i godt selskab med begynderholdet og en klikker, og alle fik prøvet påbegyndelsen af spandøvelsen. Desuden så vi lidt på apportering og dirigering med en klikker. Kanvas var inde som demo-dyr og overbeviste alle om at klikkertræning kan bruge til noget.
 
Lørdag aften gik mest ud på at mobbe Søren og jeg (så synd) og drikke special øl. Pga. større mængder frisk luft måtte vi se os nødsaget til at gå tidligt i seng, og det blev ikke så vildt som det plejer i dette gode selskab.
 
Kanvas i højderne
 
Søndag stod på workingtest med 4 poster. Kanvas overraskede positivt på 3 poster. Han er bedre til at markere og til dirigeringer en jeg forventede, og desuden måtte jeg erkende at jeg ikke får problemer med at lære ham vandarbejde. Efter de 4 poster var der en finale, og Kanvas måtte på som sidste "mand" Vi skulle som lørdag lave en tilbagesending til 2 dummies og da ingen af de andre havde klaret jobbet med nr. 2 dummy og Kanvas var meget træt hvad jeg ikke de store forventninger, men igen måtte jeg se mig overrasket af Kanvasse dyret.
 
Kanvas hundehvalp med den sidste dummy på finaleposten, GOD hundehvalp.
 
Mette og Duffy blev nr. 2 og Kanvas blev nr. 1, han var holdet undermåler og jeg er sikker på vi kun vandt fordi han charmerede sig til halvdelen af alle sine point, men men men Kanvas har nu vundet sin allerførste Kanvasdummy hvorpå der står WT 1. v. kenneltræf 2010, dette må siges at være en MAGELØS hundehvalp, og den kanvasdummy bliver aldrig taget i brug.
 
Tak til de næsten upartiske dommere, trænere og grillmesteren. Henrik, Kurt, Cha og Birger.
 
Tak til alle der gjorde denne weekend mulig, Helle, André, Christian, Lasse og Marlene.
 
Tak til alle jer andre for godt selskab og underholdning.
 
Sidst men ikke mindst, bliver lige nød til at sige det igen Kanvas er en MAGELØS hundehvalp 🙂
Reklamer
Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s